Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιάζει 5χρονο αγόρι με ανίατη ασθένεια

Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιάζει 5χρονο αγόρι με ανίατη ασθένεια

Σε εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης, που στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους, βρέθηκε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Χάρι

Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιάζει 5χρονο αγόρι με ανίατη ασθένεια
Συγκίνηση επικράτησε την Δευτέρα το βράδυ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο για τα παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με σοβαρές ασθένειες. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Dorchester Hotel από την φιλανθρωπική οργάνωση Wellchild, η οποία στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Κλείσιμο


Από το 2007 επικεφαλής της οργάνωσης έχει τεθεί ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι, πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, καθώς όλα δείχνουν ότι συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, εντός και εκτός Βρετανίας.

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» ένα μικρό αγόρι, μόλις πέντε ετών, ο Όλι Κάρολ, που μετά βίας μπορεί να σταθεί στα πόδια του, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η τρίχρονη αδελφή του Αμέλια, πάσχουν από την νόσο του Batten, μια ανίατη κληρονομική ασθένεια, που προσβάλει το νευρικό σύστημα, έτσι ώστε σταδιακά ο ασθενής να μην μπορεί να κινηθεί, να δει, να ακούσει, να φάει ή να αναπνεύσει.



Ο πρίγκιπας Χάρι γονάτισε μπροστά στο 5χρονο αγόρι και το αγκάλιασε. Η μητέρα του Λούσι δήλωσε ότι ο γιος της δεν γνώριζε ποιος ήταν αυτός που τον αγκάλιασε, αλλά της έκανε εντύπωση ότι ο Χάρι είχε ενημερωθεί και για την κατάσταση της μικρότερης κόρης της, Αμέλια. 



Η φιλανθρωπική οργάνωση έχει συστήσει ένα εθνικό δίκτυο, μέσω του οποίου στηρίζονται αυτά τα παιδιά και οι δικοί τους άνθρωποι με ειδικά πρότζεκτ, ώστε να έχουν την δυνατότητα να παραμένουν στο σπίτι τους κοντά στις οικογένειές τους και η κατάστασή τους να αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης