Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα «τρολάρει» τον Μπαράκ με μια ξεκαρδιστική μίμηση

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα «τρολάρει» τον Μπαράκ με μια ξεκαρδιστική μίμηση

«Δεν τρέφω καμία συμπόνια για τη Μελάνια Τραμπ» δήλωσε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου στη συνέντευξή της

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα «τρολάρει» τον Μπαράκ με μια ξεκαρδιστική μίμηση
Άφθονο γέλιο προκάλεσε στο κοινό του The Late Show, της δημοφιλούς εκπομπής του CBS, η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, κάνοντας μια ξεκαρδιστική μίμηση του συζύγου της, όταν μιλάει για σοβαρά ζητήματα στο οικογενειακό τραπέζι.

Χαλαρή και γοητευτική όπως πάντα, η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε στον παρουσιαστή της εκπομπής Stephen Colbert, πώς ένα τυπικό οικογενειακό δείπνο στον Λευκό Οίκο μπορεί να μετατραπεί σε δευτερόλεπτα σε... διάλεξη του συζυγου της, εάν κάποια από τις κόρες τους τον ρωτήσει για κάποιο πολιτικό ζήτημα.

Κλείσιμο
Παίρνοντας ένα άκρως σοβαρό ύφος, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής τρόλαρε αλύπητα τον άνδρα της, λέγοντας ότι η ίδια προσπαθεί να εμποδίσει τις κόρες της από το να τον ρωτάνε για τη δουλειά του στο δείπνο, αφού αυτή η ώρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά τους.

Νωρίτερα, η Μισέλ Ομπάμα είχε παραπονεθεί για το πόσο γκρινιάρης είναι ο Αμερικανός πρόεδρος όταν κάνει μία φωτογράφηση. «Είναι φριχτός σε αυτό, δεν αντέχω να φωτογραφίζομαι μαζί του. Του λέω να κάνει υπομονή και εκείνος επαναλαμβάνει όλη την ώρα "πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω"» είπε η Πρώτη Κυρία, μιμούμενη πάλι τον σύζυγό της.

Η γοητευτική Flotus δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνέντευξή της και στη Μελάνια Τραμπ, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα συναισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα που μπορεί να τη διαδεχθει στον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα εάν αισθάνεται συμπόνια για τις συζύγους ή τους συζύγους των υποψήφιων για τη θέση της προεδρίας, είπε με ειλικρίνια: «Όχι, όχι ιδιαίτερα. Πρέπει να δίνεις τον εαυτό σου σε ό,τι κάνεις. Αν δεν συμφωνούσα με όσα λέει ο Ομπάμα, δεν θα υποστήριζα την εκστρατεία του. Γι' αυτό στέκομαι περήφανα στο πλευρό του και εύχομαι να κάνουν το ίδιο και αυτά τα άτομα. Άρα όχι, δεν νιώθω συμπόνια». 

Θέλοντας ίσως να την πιέσει να μιλήσει πιο συγκεκριμένα για τη Μελάνια Τραμπ, ο Colbert ρώτησε την Ομπάμα πώς της φάνηκε η κατακραυγή που δέχθηκε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ όταν αποδείχθηκε πως είχε «ξεπατικώσει» κομμάτια από την ομιλία της για να τα χρησιμοποιήσει σε μια δική της. Η απάντηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ: Ένα χαμόγελο και μια συντομη αλλά... «εύγλωττη» απάντηση: «Ναι, πρέπει να πέρασε δύσκολα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης