Βίντεο: Ο Καντίροφ ντύθηκε πολεμιστής για την Ημέρα της Γυναίκας στην Τσετσενία

Βίντεο: Ο Καντίροφ ντύθηκε πολεμιστής για την Ημέρα της Γυναίκας στην Τσετσενία

Για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στην Τσετσενία, την Κυριακή, ο Ραμζάν Καντίροφ, εμφανίστηκε στο παλάτι στην πρωτεύουσα της χώρας, φορώντας μία πανοπλία πλήρη, με κράνος και δόρυ

Βίντεο: Ο Καντίροφ ντύθηκε πολεμιστής για την Ημέρα της Γυναίκας στην Τσετσενία
O επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας εντυπωσίασε το γυναικείο κοινό του στο Γκρόζνι όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας ντυμένος ως μεσαιωνικός πολεμιστής, κρατώντας μάλιστα ένα μάλλον μεγάλο δόρυ.

Για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στην Τσετσενία, την Κυριακή, ο Ραμζάν Καντίροφ, εμφανίστηκε στο παλάτι στην πρωτεύουσα της χώρας, φορώντας μία μάλλον ασυνήθιστη ενδυμασία: μία πανοπλία, πλήρης, με κράνος και δόρυ.

Κλείσιμο
«Έχω πει και στο παρελθόν πως οι γυναίκες της Τσετσενίας έζησαν μέσα από μια σειρά από τραγωδίες. Τώρα ήρθε η ώρα που πρέπει να απολαύσουν τη ζωή και να πάψουν να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, τους αγαπημένους τους και όσους βρίσκονται κοντά τους» έγραψε ο Καντίροφ στο Instagram.

Εκατοντάδες γυναίκες από πολιτιστικές ομάδες της χώρας εμφανίστηκαν στο παλάτι για τις εκδηλώσεις. Ο Καντίροφ επαίνεσε επίσης το ρόλο των γυναικών στην κοινωνία.

«Μας χαροποιεί που άνθρωποι από την Τσετσενία έχουν φτάσει σε νέα ύψη στην επιστήμη, τον πολιτισμό, την ιατρική και τη δημόσια ζωή» είπε. «Συγχαίρω θερμά όλες τις γυναίκες από την Τσετσενία και τους εύχομαι ειρήνη και ευημερία» έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Καντίροφ.

Η Ημέρα της Γυναίκας στην Τσετσενία γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου από το 2009, στη μνήμη των 46 γυναικών από την Τσετσενία που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου στον Καύκασο. Οι γυναίκες κρατούσαν όλες τους ένα μπουκέτο λουλούδια ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία επίδειξη πυροτεχνημάτων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης