Βίντεο: Δεκάδες τραυματίες σε συναυλία του Snoop Dogg

Βίντεο: Δεκάδες τραυματίες σε συναυλία του Snoop Dogg

Συνολικά 42 άτομα τραυματίστηκαν καθώς προσγειώθηκαν στο έδαφος και ποδοπατήθηκαν

Βίντεο: Δεκάδες τραυματίες σε συναυλία του Snoop Dogg
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια συναυλίας του Snoop Dog με τον Wiz Khalifa στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν τα διαχωριστικά κάγκελα πίσω από τα οποία είχαν στριμωχθεί οι θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ, κατέρρευσαν.

Οι τρομακτικές εικόνες από τη συναυλία του Snoop Dog καταγράφηκαν σε πολλά βίντεο τα οποία έκαναν μέσα σε λίγη ώρα τον γύρο του Διαδικτύου και όπως μπορεί να δει κανείς στο υλικό που κυκλοφόρησε, η συναυλία λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Κλείσιμο
Συνολικά 42 άτομα τραυματίστηκαν καθώς έπεσαν από ένα σχετικά μεγάλο ύψος και προσγειώθηκαν στο έδαφος και ποδοπατήθηκαν, την ώρα που οι ράπερ ερμήνευαν τις επιτυχίες τους στην σκηνή.



Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, μόνο ένας από τους συνολικά 42 τραυματίες παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να γλιτώσουν με κατάγματα και μελανιές.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι την ώρα που τα κάγκελα έπεσαν, οι δύο ραπέρ καλούσαν το κοινό να σηκωθεί όρθιο, παρά τα εκατοντάδες άτομα που είχαν στριμωχθεί μπροστά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης