Στα βήματα του... Μπόρατ: Ο Κάμερον βρήκε δουλειά με 36 εκατ. λίρες τον χρόνο στο Καζακστάν

Στα βήματα του... Μπόρατ: Ο Κάμερον βρήκε δουλειά με 36 εκατ. λίρες τον χρόνο στο Καζακστάν

Μια προσφορά για δουλειά περίμενε πρόσφατα στο γραφείο του τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον - Διαβάστε ποιος θα είναι ο ετήσιος μισθός του και ποια είναι τα δύο προαπαιτούμενα προκειμένου να προσληφθεί

Στα βήματα του... Μπόρατ: Ο Κάμερον βρήκε δουλειά με 36 εκατ. λίρες τον χρόνο στο Καζακστάν
Μπορεί ο Ντέιβιντ Κάμερον να αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον περασμένο μήνα την πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στριτ, μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου για Brexit, αλλά, όπως όλα δείχνουν, μια νέα προσοδοφόρος δουλειά τον περιμένει.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο στο γραφείο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού κατέφθασε μια προσφορά για δουλειά από το μακρινό Καζακστάν.

Κλείσιμο
Πρόκειται για την θέση του συμβούλου του προέδρου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ένωση Μουσουλμάνων Καζακστάν», Μουράτ Τελιμπέκοβ. Η ετήσια αμοιβή για τον Κάμερον, αν τελικά επιλεγεί για την θέση, θα είναι 36 εκατ. λίρες, επιπλέον θα του αποδοθεί ο τίτλος του «σουλτάνου» και ένα χαρέμι με πανέμορφα κορίτσια θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή του, αν βέβαια συμφωνεί και η σύζυγός του Σαμάνθα.



Όμως, τα προαπαιτούμενα για να πάρει ο Ντέιβιντ Κάμερον την «πολλά υποσχόμενα» δουλειά είναι δύο: να μάθει την καζακική γλώσσα και να κάνει περιτομή... Το Καζακστάν είναι μια χώρα πλούσια σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, που από το 1991 την κυβερνά με απολυταρχικό τρόπο ο πρόεδρος  Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ. Αν ο Ντέιβιντ Κάμερον αποδεχθεί την σχετική προσφορά θα είναι ο δεύτερος Βρετανός πρώην πρωθυπουργός που εργάζεται ως σύμβουλος στην ένατη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου.

Ο Τόνι Μπλερ, όταν εγκατέλειψε το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ τον Ιούνιο του 2007, εργάστηκε στο Καζακστάν ως σύμβουλος του προέδρου Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ με ετήσιες απολαβές οκτώ εκατομμύρια λίρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης