Συγγνώμη από την Βρετανίδα που δήλωσε ότι το μακελειό της χάλασε τα ψώνια!

Συγγνώμη από την Βρετανίδα που δήλωσε ότι το μακελειό της χάλασε τα ψώνια!

Ενώ η Γαλλία θρηνεί για τα 84 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια, μια Βρετανίδα τουρίστρια στην γαλλική πόλη εξέφρασε απογοήτευση επειδή δεν μπόρεσε να χαρεί τα ψώνια της

Συγγνώμη από την Βρετανίδα που δήλωσε ότι το μακελειό της χάλασε τα ψώνια!
Έξαλλοι έγιναν οι χρήστες στο Twitter από τις δηλώσεις της Βρετανίδας Lucy Nesbitt-Comaskey, η οποία μαζί με φίλο της έκανε διακοπές στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία. Η νεαρή γυναίκα μετά το μακελειό στην πόλη, που έγινε η αιτία 84 άτομα μεταξύ των οποίων και παιδιά να χάσουν την ζωή τους, δήλωσε στο Sky News ότι η τρομοκρατική επίθεση της χάλασε τα ψώνια.

«Έχουμε αγοράσει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα και τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτά, δεν σημαίνουν τίποτα τώρα, το ταξίδι μου "χάλασε" από τις δολοφονίες
Κλείσιμο
», είχε δηλώσει η Βρετανίδα στο Sky News.



Τώρα, μετά την κατακραυγή εις βάρος της από τους χρήστες στο Twitter, που μεταξύ άλλων, την χαρακτηρίζουν «αναίσθητη» και τις δηλώσεις της «ντροπή», η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook άλλαξε στάση και απέδωσε τις δηλώσεις της στο σοκ και στην πίεση που αισθανόταν εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους Γάλλους που έχασαν τους αγαπημένους τους στη Νίκαια. Λυπάμαι που στην συνέντευξη στο Sky News ακούστηκα χωρίς συμπόνοια (για τους νεκρούς). Ήμουν υπό πίεση και σοκαρισμένη. Τα λόγια μου ήταν λάθος. Για μια ακόμα φορά ζητώ συγγνώμη», έγραψε στο Facebook η Βρετανίδα τουρίστρια.



Σύμφωνα με τις δηλώσεις της την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης δειπνούσε με φίλο της σε κοντινό εστιατόριο ενώ είχε πρόθεση να πάει και εκείνη να παρακολουθήσει το σόου πυροτεχνημάτων που γινόταν για τον εορτασμό της εθνικής γιορτής των Γάλλων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης