ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σκηνές Σικάγο σε νοσοκομείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Σκηνές Σικάγο σε νοσοκομείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Ένοπλοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και έδωσαν μάχη με τους αστυνομικούς για την απελευθέρωση ενός 28χρονου εμπόρου ναρκωτικών - Ένας ασθενής νεκρός - Τραυματίστηκαν μία νοσοκόμα και ένας αστυνομικός

Σκηνές Σικάγο σε νοσοκομείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο
Σκηνές από... Σικάγο εκτυλίχθηκαν σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένοπλοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο της μεγάλης πόλης στη Βραζιλία με σκοπό να απελευθερώσουν έναν έμπορο ναρκωτικών, τον οποίο είχε συλλάβει η αστυνομία, αφού πρώτο τον είχε τραυματίσει.

Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, πέντε άνδρες με βαρύ οπλισμό εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο με σκοπό να αποσπάσουν από την αστυνομία τον 28χρονο έμπορο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έχουν εντοπιστεί μέσω των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Οι πέντε ένοπλοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον 28χρονο έμπορο ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ασθενής και να τραυματιστούν μία νοσοκόμα και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης