Ο οδηγός μέθυσε και παράτησε τους τουρίστες στις Αυστριακές Άλπεις!

Ο οδηγός μέθυσε και παράτησε τους τουρίστες στις Αυστριακές Άλπεις!

Κατέληξαν να ζητούν βοήθεια για τις ζωές τους όταν ο άντρας που υποτίθεται ότι έπρεπε να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο βουνό μέθυσε

Ο οδηγός μέθυσε και παράτησε τους τουρίστες στις Αυστριακές Άλπεις!
Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές 60 Ούγγρων τουριστών οι οποίοι θέλησαν να ζήσουν από κοντά την μαγεία των Αυστριακών Άλπεων, κάνοντας μια ορειβατική εκδρομή με οδηγό έναν... έμπειρο οδηγό.

Ωστόσο, κατέληξαν να ζητούν βοήθεια για τις ζωές τους όταν ο άντρας που υποτίθεται ότι έπρεπε να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο βουνό, μέθυσε και τους παράτησε μόνους και αβοήθητους πάνω σε μια βουνοκορυφή, υπό άσχημες καιρικές συνθήκες!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, σωστικά συνεργεία κλήθηκαν στο σημείο και μετέφεραν τελικά τους τουρίστες πίσω στη βάση τους και όπως πολλοί κατήγγειλαν στις αρχές, ο οδηγός έπινε αλκοόλ από την ώρα που ξεκίνησαν την ανάβαση.

Όταν λοιπόν οι διασώστες οδήγησαν με ασφάλεια τους ορειβάτες στη βάση τους, προς μεγάλη τους έκπληξή βρήκαν τον μεθυσμένο οδηγό να τους περιμένει εκεί. Ο άντρας είχε κατέβει το βουνό μόνος του αλλά δεν έδωσε καμία απολύτως εξήγηση σχετικά με το τι συνέβη, αρνούμενος να παραδεχτεί ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ εν ώρα εργασίας, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο τις ζωές 60 ανθρώπων.

Όπως αποκαλύφθηκε, πάντως, ο άντρας δεν είχε τελικά καμία επαγγελματική εμπειρία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης