Απίστευτο: Παράτησε τα παιδιά της και πήγε για δύο ημέρες στο Μπαλί

Απίστευτο: Παράτησε τα παιδιά της και πήγε για δύο ημέρες στο Μπαλί

Η 28χρονη υποστήριξε ότι δεν πήγε για διακοπές αλλά για να ανανεώσει το διαβατήριό της αν και τις ίδιες ημέρες στο εξωτερικό βρισκόταν και ο σύζυγός της

Απίστευτο: Παράτησε τα παιδιά της και πήγε για δύο ημέρες στο Μπαλί
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί που συνέλαβαν μια 28χρονη στο αεροδρόμιο του Περθ στην Αυστραλία όταν ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να της περάσουν χειροπέδες γιατί παράτησε τα δύο θετά παιδιά της, ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών, για να πάει δύο ημέρες στο Μπαλί.

Η 28χρονη υποστήριξε ότι δεν πήγε στο Μπαλί για διακοπές αλλά για να ανανεώσει το διαβατήριό της αν και τις ίδιες ημέρες στο εξωτερικό βρισκόταν και ο σύζυγός της.

Κλείσιμο
Η αστυνομία βρήκε τα δύο παιδιά μόνα τους στο σπίτι με έναν γείτονα να περιγράφει ότι «φώναζαν και έκλαιγαν» την ώρα που τα έβγαζαν από το σπίτι. «Δεν ήξερα ότι ήταν μόνα τους. Αν το γνώριζα θα είχα καλέσει την αστυνομία» πρόσθεσε ο ίδιος γείτονας.

«Οταν άκουσα για την υπόθεση τρομοκρατήθηκα. Κάθε περίπτωση με παιδιά που μένουν μόνα τους στο σπίτι, πολύ περισσότερο όταν αφορά παιδιά αυτής της ηλικίας, είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα όλων μας» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας των Παιδιών Αντρέα Μίτσελ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης