Οι Podemos παρουσιάζουν τις θέσεις τους με κατάλογο αλά ΙΚΕΑ

Οι Podemos παρουσιάζουν τις θέσεις τους με κατάλογο αλά ΙΚΕΑ

Οι θέσεις παρουσιάζονται «δωμάτιο με δωμάτιο» με τους υποψηφίους του ισπανικού κόμματος που τάσσεται κατά της λιτότητας να απεικονίζονται σε κουζίνες, καναπέδες, κήπους ή στα γραφεία τους

Οι Podemos παρουσιάζουν τις θέσεις τους με κατάλογο αλά ΙΚΕΑ
Τη δόξα των καταλόγων των ΙΚΕΑ ζήλεψαν οι Podemos οι οποίοι αποφάσισαν να μιμηθούν το στυλ της σουηδικής εταιρείας στο φυλλάδιο με τις θέσεις τους ενόψει των εκλογών της 26ης Ιουνίου.

Οι θέσεις παρουσιάζονται «δωμάτιο με δωμάτιο» με τους υποψηφίους του ισπανικού κόμματος που τάσσεται κατά της λιτότητας να απεικονίζονται σε κουζίνες, καναπέδες, κήπους ή στα γραφεία τους.

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να κοιτά από ένα μπαλκόνι, να εργάζεται σε ενα τραπέζι και να ποτίζει ένα λουλούδι ενώ το νούμερο 2 του κόμματος, Ινίγκο Ερεχόν εμφανίζεται να εργάζεται πάνω σε κάτι έγγραφα.

Όπου αυτό είναι δυνατό οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στις προβαλλόμενες πολιτικές όπως συμβαίνει με τον οργανωτή του κόμματος Πάμπλο Εκενίκε να κάθεται ανάμεσα σε γλάστρες με μαριχουάνα στην τάρατσα του σπιτιού του.

Όπως είπαν από το κόμμα η λογική του φυλλαδίου ήταν ότι «θέλαμε να γίνει το πιο πολυδιαβασμένο φυλλάδιο».

Ωστόσο επειδή η παραγωγή του φυλλαδίου είναι ακριβή αυτό διατίθεται προς 1,80 ευρώ.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης