Πήγαν να ληστέψουν τα McDonald’s κι έπεσαν πάνω σε άντρες των ειδικών δυνάμεων!

Πήγαν να ληστέψουν τα McDonald’s κι έπεσαν πάνω σε άντρες των ειδικών δυνάμεων!

Οπλισμένοι με μια κυνηγετική καραμπίνα, οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο

Πήγαν να ληστέψουν τα McDonald’s κι έπεσαν πάνω σε άντρες των ειδικών δυνάμεων!
H ένοπλη ληστεία σε ένα εστιατόριο McDonald’s τερματίστηκε πολύ γρήγορα χθες στο Εκόλ Βαλεντέν στην ανατολική Γαλλία, καθώς οι δύο επίδοξοι κακοποιοί για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω σε στελέχη των ειδικών δυνάμεων που φορούσαν πολιτικά και κάθονταν ήσυχα σε ένα από τα τραπέζια.

Οπλισμένοι με μια κυνηγετική καραμπίνα, οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο. Ο ένας εξ αυτών έριξε μια προειδοποιητική βολή στον αέρα και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες, ενώ ο συνεργός του έσπευσε προς τα ταμεία για να αρπάξει τα χρήματα.

Κλείσιμο
Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν ότι μεταξύ των πελατών θα βρίσκονταν 11 στελέχη της ομάδας επέμβασης της γαλλικής στρατοχωροφυλακής (GIGN), μια επίλεκτη μονάδα που αποτελείται από σκληρά εκπαιδευμένους κι έμπειρους στρατιωτικούς η οποία έχει συσταθεί ιδίως για την αντιμετώπιση ομηριών.

Προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο να θέσουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους πελάτες, οι στρατιωτικοί περίμεναν ώστε να επέμβουν τη στιγμή που οι ληστές θα άρπαζαν τη λεία τους και θα ετοιμάζονταν να φύγουν.

Τον πρώτο άνδρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του τη λεία, τον συνέλαβαν καθώς όρμησαν κατά πάνω του την ώρα της διαφυγής του, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη αφού τραυματίστηκε από μια σφαίρα των στρατιωτικών στην κοιλιακή χώρα. Τώρα, οι επίδοξοι ληστές νοσηλεύονται, θα οδηγηθούν ενώπιον ενός δικαστή για να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες για «ένοπλη ληστεία» και «βιαιοπραγίες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης