Μοναδικές στιγμές: Πήγε για μπύρα και... «έκανε κεφάλι»

Μοναδικές στιγμές: Πήγε για μπύρα και... «έκανε κεφάλι»

Ο κλέφτης της μπύρας δεν είχε προβλέψει την... βαρύτητα της πράξης του (και του ψυγείου...)

Μοναδικές στιγμές: Πήγε για μπύρα και... «έκανε κεφάλι»
Η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος στο προάστιο Mirijevo στο Βελιγράδι καταγράφει μία εξαιρετικά άτυχη στιγμή στην καριέρα ενός κλέφτη που όπως φαίνεται «δεν το έχει».

Όπως βλέπουμε αυτός και ο συνεργός του, αφού πρώτα κάνουν κατόπτευση του πεδίου, και αφού δουν ότι όλα είναι εντάξει, προσπαθούν να διαρρήξουν το ψυγείο μέσα στο οποίο βρίσκονται οι μπύρες. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάμερες που τους καταγράφουν προσπαθούν να καλύψουν τα πρόσωπά τους, όμως δεν αποφεύγουν να γίνουν οι ήρωες του Διαδικτύου, καθώς η εξέλιξη είναι πραγματικά πολύ αστεία.

Κλείσιμο
Στην προσπάθεια να αφαιρέσουν το ειδικό μεταλλικό κάλυμμα από την πόρτα, το μεγάλο ψυγείο αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά του  με την βαρύτητα, και να πέσει με δύναμη πάνω στον επίδοξο κλέφτη. Το βάρος του δε είναι τόσο μεγάλο που χρειάζεται να βάλει το χέρι του και ο συνεργός του για να μπορέσει να τον απελευθερώσει από την παγίδα στην οποία βρέθηκε.

Στην εξέλιξη της σκηνής βλέπουμε τον απονενοημένο κλέφτη να απομακρύνεται μαζί με τον φίλο του από το σημείο, με εμφανείς τις επιπτώσεις από το ψυγείο και το άπιαστο -φευ!- αλκοόλ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης