Ντανιέλ Κον Μπεντίτ : Ο Μάης του 68, το πάθος για τις γυναίκες και η εξώγαμη κόρη

Ντανιέλ Κον Μπεντίτ : Ο Μάης του 68, το πάθος για τις γυναίκες και η εξώγαμη κόρη

Εκτός από -πάλαι ποτέ- ηγέτης της φοιτητικής εξέγερσης στην Γαλλία, ο Μπεντίτ έχει πολλά ανθρώπινα πάθη και μυστικά, μεταξύ των οποίων και μια κόρη που απέκτησε εκτός γάμου

Ντανιέλ Κον Μπεντίτ : Ο Μάης του 68, το πάθος για τις γυναίκες και η εξώγαμη κόρη
Ο «Κόκκινος Ντάνι» έσπασε την σιωπή του αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτικό πλατό ότι έχει μία κόρη 43 ετών! Ο πρώην ευρωβουλευτής άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο Μαρκ Ολιβιέ Φοζιέλ, όταν στην δημοφιλή εκπομπή «Le Divan» («Το Ντιβάνι») που προβάλλεται από το γαλλικό κανάλι «France 3», είπε ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη της κόρης του, 35 χρόνια μετά την γέννησή της.  Σήμερα η κόρη του είναι 43 ετών.  

Όπως αναφέρει το γαλλικό δίκτυο "BFMTV", στη διάρκεια της εκπομπής, ο Γάλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Κον Μπεντίτ αν επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Μέχρι τώρα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι πατέρας ενός αγοριού.

Κλείσιμο
«Ναι, τώρα όμως είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα γιατί στην πραγματικότητα έχω και μία κόρη», απάντησε ο εμβληματικός ηγέτης του Μάη του ' 68 και ιστορικό στέλεχος των Πρασίνων.
  
«Στην πραγματικότητα, το 1973, είχα μία σχέση και 35 χρόνια αργότερα, έμαθα ότι καρπός του έρωτά μας ήταν μία κόρη.  Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα γιατί με τον τότε σύντροφό της μητέρας της ήμουν πολύ φίλος και είχαμε ζήσει όλοι μαζί, σε κοινόβιο. Η κοπέλα δεν ήξερε πως ήμουν ο πατέρας της. Τώρα έχουμε επαφές, προσπαθώ να κτίσω τη σχέση μας, μία πατρική σχέση», τόνισε ο Κον Μπεντίτ και πρόσθεσε: «Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία. Βλεπόμαστε που και που... Ομαλοποιούμε τα πράγματα».

Εκτός από την κόρη του εκτός γάμου, ο  Γερμανό-Γάλλος πολιτικός μίλησε επίσης για το επαναστατικό του παρελθόν, το πάθος του για το ποδόσφαιρο, το ποδήλατο, το ψάρεμα, το καλό φαγητό αλλά και για τις ωραίες γυναίκες. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να δηλώσει «ηδονιστής» και γι αυτό, όπως είπε, δεν θέλει να αποκτήσει εξουσία. Με την δήλωσή του αυτή έσπευσε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις εκλογές του 2017. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ έχει αποκτήσει ένα γιο με την σύζυγό του, Ίνγκριντ Απέλ . Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1996. Με τον γιο του, Μπελά, έχουν μία πολύ στενή σχέση και, όπως ο ίδιος δηλώνει,  απολαμβάνουν να παίζουν μαζί το αγαπημένο τους άθλημα: το ποδόσφαιρο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης