Απίστευτη τύχη: Δείτε πως γλίτωσε από την πιο τρομακτική ανατροπή φορτηγού

Απίστευτη τύχη: Δείτε πως γλίτωσε από την πιο τρομακτική ανατροπή φορτηγού

Το ατύχημα καταγράφεται καρέ-καρέ από την κάμερα του αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης 

Απίστευτη τύχη: Δείτε πως γλίτωσε από την πιο τρομακτική ανατροπή φορτηγού
Όπως βλέπουμε από την on board κάμερα του αυτοκινήτου, τα πάντα εξελίσσονται ομαλά σαν μια καθημερινή ημέρα καθ' οδόν προς την γέφυρα Tappan Zee Bridge που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στον ποταμό Χάντσον. 

Ξαφνικά στο πλάνο μπαίνει μία σκιά, η οποία σιγά σιγά μεγαλώνει και ανοίγει τις... πύλες της κολάσεως. Πρόκειται για μία νταλίκα η οποία για κάποιο λόγο έχει αρχίσει να γέρνει στο πλάι και μετά από λίγο έχει ανατραπεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια του οδηγού. 

Κλείσιμο
Ο τελευταίος έχει κυριολεκτικά τύχη βουνό, αφού για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να ήταν κάτω από τους τόνους της λαμαρίνας, έχοντας προφανώς χάσει την ζωή του. Όμως για αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα όχι μόνο δεν είχε περιπέτειες με τη ζωή του αλλά επιβίωσε και αυτός και η κάμερά του για να δούμε αυτό το απίστευτο ατύχημα.

Όπως βλέπουμε από την εξέλιξη του φαινομένου, το πιθανότερο είναι ότι είχε σπάσει ένας από τους άξονες της νταλίκας, είτε από υπερφόρτωση είτε από κόπωση υλικού. Όπως και να έχει πάντως είναι θαύμα που δεν έπαθε κανείς τίποτα σοβαρό σε ένα τόσο εντυπωσιακό όσο και τρομακτικό συμβάν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της αμερικάνικης μεγαλούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης