Της κατέσχεσαν τον σκύλο επειδή κόντεψε να τον... «σκάσει» από το πολύ φαΐ

Της κατέσχεσαν τον σκύλο επειδή κόντεψε να τον... «σκάσει» από το πολύ φαΐ

Όταν η αγάπη γίνεται... δολοφονική

Της κατέσχεσαν τον σκύλο επειδή κόντεψε να τον... «σκάσει» από το πολύ φαΐ
Viral έχουν γίνει στα βρετανικά MME οι φωτογραφίες ενός άτυχου σκυλάκου ράτσας κόργκι που «διασώθηκε» πρόσφατα από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του, επειδή οι υπερβολικές φροντίδες της τον είχαν καταστήσει... τετράπαχο.

Η 59χρονη Denise Leitch από τη Σκωτία είχε αφήσει τον σκύλο της, Tyke, να φτάσει στο διπλάσιο (!) από το φυσιολογικό βάρος για τη ράτσα του, ζυγίζοντας 44 ολόκληρα κιλά. Η συνεχής προσφορά λιχουδιών σε συνδυασμό με την παντελή απουσία άσκησης είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταμόρφωση του σκυλάκου, μέσα σε ένα σχετικά μικρό διάστημα, σε κάτι που θύμιζε απροσδιόριστα... φώκια, ανέφεραν οι κτηνίατροι που εξέτασαν τον Tyke, μετά από την καταγγελία που έκανε μια γειτόνισσα στη φιλοζωική. 

Κλείσιμο
Ο σκυλάκος έχει χάσει ήδη 5 κιλά και συνεχίζει τη... δίαιτα



Το άτυχο πλάσμα δυσκολευόταν να αναπνεύσει και να περπατήσει, ενώ ο θάνατός του θα ήταν βέβαιος αν συνέχιζε να τρέφεται με αυτόν τον ρυθμό.

Ενάντια στην ιδιοκτήτρια του συμπαθούς σκυλάκου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ζώου. Ωστόσο το δικαστήριο δεν της επέβαλε ποινή φυλάκισης αλλά επέλεξε να της κατάσχει απλά τον Tyke, κρίνοντας ότι το κίνητρό της ήταν να τον ευχαριστήσει και όχι να τον βασανίσει.

Η ιδιοκτήτρια του Tyke δηλώνει απαρηγόρητη



Όσο για την ίδια, εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα κακό και ότι οι πραγματικοί «κακοί» της υπόθεσης είναι οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής που την «χώρισαν» από το αγαπημένο της κατοικίδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης