Βίντεο: Υπάλληλος βενζινάδικου βάζει φωτιά στον ληστή την ώρα που αυτός πυροβολεί

Βίντεο: Υπάλληλος βενζινάδικου βάζει φωτιά στον ληστή την ώρα που αυτός πυροβολεί

Ο ληστής πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με εγκαύματα στο 87% του σώματός του

Βίντεο: Υπάλληλος βενζινάδικου βάζει φωτιά στον ληστή την ώρα που αυτός πυροβολεί
Τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ένας υπάλληλος βενζινάδικου περιλούζει με βενζίνη τον ληστή που προσπαθεί να τον πυροβολήσει κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βραζιλία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο ληστής ετοιμάζεται να πυροβολήσει, με την σπίθα από την εκπυρσοκρότηση να βάζει φωτιά στο καύσιμο με τον οποίο τον έχει περιλούσει ο υπάλληλος του βενζινάδικου. Το αυτοκίνητό του επίδοξου ληστή μετατρέπεται σε μια μπάλα φωτιάς και ο ίδιος εμφανίζεται να βγαίνει από μέσα φλεγόμενος.

Κλείσιμο
Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο ληστής, που ακούει στο όνομα Λουίς Ρομάριο Φερνάντεζ, είχε αρπάξει από τον υπάλληλο 40 ρεάλ που αυτός είχε στην τσέπη του, απειλώντας τον ότι αν δεν του δώσει τις υπόλοιπες εισπράξεις θα βγει από το αυτοκίνητο και θα τον πυροβολήσει.

Ο ληστής πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με εγκαύματα στο 87% του σώματός του. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του ως «πολύ σοβαρή».

Η αστυνομία πάντως υποστηρίζει ότι αυτό που έκανε ο υπάλληλος του πρατηρίου ήταν πολύ επικίνδυνο γιατί έβαλε και τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης