Φωτογραφία-σοκ από καυγά μαθητριών που προκάλεσε τον θάνατο 16χρονης

Φωτογραφία-σοκ από καυγά μαθητριών που προκάλεσε τον θάνατο 16χρονης

Η άτυχη έφηβη δέχθηκε επίθεση από τρεις συμμαθήτριές της με αφορμή τη σχέση της με ένα αγόρι - Άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αφού το κεφάλι της χτύπησε πάνω σε έναν νιπτήρα

Φωτογραφία-σοκ από καυγά μαθητριών που προκάλεσε τον θάνατο 16χρονης
Η Amy Inita Joyner-Francis, μια δεκαεξάχρονη κοπέλα από το Ουίλμινγκτον των ΗΠΑ βρέθηκε αναίσθητη στην τουαλέτα του σχολείου όπου φοιτούσε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα κοριτσιών ενώ λογομαχούσε με μια συμμαθήτριά της για ένα αγόρι. Σε κάποια στιγμή του καυγά, η Amy χτύπησε το κεφάλι της πάνω σε έναν νιπτήρα, κάτι που της προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 16χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων του Ντιπόντ, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν και η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα μετά το μοιραίο χτύπημα.

Κλείσιμο
Στιγμιότυπο από τη μεταφορά της άτυχης κοπέλας στο νοσοκομείο


Τρία κορίτσια έχουν προς το παρόν αποβληθεί από το σχολείο και αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος τους για τον τραγικό θάνατο της έφηβης συμμαθήτριάς τους.

Ο χαμός της Amy έχει σοκάρει βαθιά την κοινότητα όπου κατοικούσε και έχει συγκλονίσει τους συμμαθητές της. Σήμερα ωστόσο, μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει ότι η επίθεση εις βάρος της νεαρής ενδέχεται να καταγραφόταν καρέ-καρέ από κινητό τηλέφωνο, αφού σε αυτή διακρίνεται ξεκάθαρα η 16χρονη πεσμένη στα γόνατα ενώ η συμμαθήτριά της (μία από τις τρεις που της επιτέθηκαν) της τραβάει άγρια από τα μαλλιά.

Το θύμα της επίθεσης ήταν μόλις 16 ετών



Οι αρχές εικάζουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα μόλις λεπτά από το χτύπημα που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή της κοπέλας, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν και το άτομο που την ανέβασε online, πιστεύοντας ότι μπορεί να συμμετείχε στη βάναυση αυτή επίθεση.

Η σοκαριστική φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα στα social media


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης