Δείτε βίντεο: Γιος Ρώσου μεγιστάνα πληρώνει περαστικό για να πιει τα ούρα του!

Δείτε βίντεο: Γιος Ρώσου μεγιστάνα πληρώνει περαστικό για να πιει τα ούρα του!

Ο Grigory Mamurin βιντεοσκοπεί ανθρώπους που επιλέγει ο ίδιος στο δρόμο, τους πληρώνει για να πυροβολούν σκυλιά, να κάνουν σεξ, να καίνε τις θηλές τους και άλλα πολλά αδιανόητα και εξευτελιστικά πράγματα

Δείτε βίντεο: Γιος Ρώσου μεγιστάνα πληρώνει περαστικό για να πιει τα ούρα του!
Μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τα πάντα για το χρήμα; Μάλλον μπορεί είναι η απάντηση αν έχει να κάνει με τον Grigory Mamurin γνωστό και ως Grisha. Ο Mamurin είναι γιος και εγγονός Ρώσων μεγιστάνων ο οποίος μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, τη χλιδή και την πολυτέλεια. Ο κακομαθημένος νεαρός γνωστός και ως «Σπίλμπεργκ της Ρωσίας» κάνει πράξεις αδιανόητες τις οποίες βιντεοσκοπεί και ανεβάζει στο YouTube.

Το αγαπημένο του «παιχνίδι» όταν δεν απολαμβάνει τον πολυτελή βίο που του προσφέρουν τα λεφτά του μπαμπά είναι να πηγαίνει σε φτωχές περιοχές της Μόσχας και με δέλεαρ τα χρήματα να βρίσκει περαστικούς και να τους ζητά να κάνουν απαράδεκτα πράγματα. 



Πριν από λίγο καιρό είχε βρει όμορφες και καλλίγραμμες Ρωσίδες, τις οποίες πλήρωσε και τις έπεισε να μείνουν στο κρύο μόνο με τα εσώρουχα τους και να του καθαρίσουν το αυτοκίνητο. 
Κλείσιμο
Αυτή τη φορά το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο έπεισε τέσσερις περαστικούς να κάνουν αποκρουστικές πράξεις. Εναντι αδράς αμοιβής ένας πυροβόλησε ένα μικρό σκυλί, ένας άλλος έκανε σεξ με την φίλη του, ένας άλλος έκαψε τις θηλές του και ένας άλλος ήπιε τα ούρα του.


Στη συνέχεια ο Mamurin ανεβάζει τα βίντεο στο διαδίκτυο. Πολλοί τον επικρίνουν λέγοντας ότι με τα λεφτά του μπαμπά του εκμεταλλεύεται τον κόσμο, ενώ άλλοι πάλι λένε πως όλο αυτό είναι μια καλοσκηνοθετημένη φάρσα για να γίνει ο Grisha γνωστός. 


Σε άλλο πάλι βίντεο ο νεαρός Ρώσος πληρώνει περαστικούς να ξεγυμνώνονται και να ξυρίζουν τα κεφάλια τους ή όμορφες γυναίκες να του δείχνουν τα στήθη τους. Ο Mamurin πληρώνει από 180 μέχρι 400 ευρώ για να κάνει το κέφι του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης