Απίστευτο βίντεο: Κάνει ανάποδη τούμπα πάνω από Formula 1

Απίστευτο βίντεο: Κάνει ανάποδη τούμπα πάνω από Formula 1

Ένας από τους πιο γνωστούς stuntmen του Χόλιγουντ κάνει το πιο δύσκολο νούμερο της καριέρας του

Απίστευτο βίντεο: Κάνει ανάποδη τούμπα πάνω από Formula 1
Ο Damien Walters είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους stuntmen του Χόλιγουντ, έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες επικίνδυνες σκηνές σε ταινίες δράσης, μεταξύ των οποίων και στην τελευταία ταινία του Tζέϊμς Μποντ.

Ποτέ όμως άλλοτε δεν έχει κάνει κάτι τόσο τρελό, όπως δήλωσε και ο ίδιος. Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο και ριψοκίνδυνο νούμερο, το οποίο έγινε για να προβληθεί ως διαφήμιση για τους αγώνες με τις ηλεκτρικές Φόρμουλες στο Μεξικό. 

Κλείσιμο
Όπως βλέπουμε στα δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν (το ένα μάλιστα με την τεχνολογία των 360°), ο Damien κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Στέκεται ακίνητος στην μέση της πίστας, και κάνει ανάποδη τούμπα στον αέρα, την ίδια στιγμή που αποκάτω του περνάει η Φόρμουλα με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα.

Για να το επιτύχει αυτό χρειάστηκαν αρκετές δοκιμές και πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Damien και του οδηγού αγώνων Alistair Whitton. Και βέβαια εξαιρετικός συγχρονισμός γιατί για κλάσματα του δευτερολέπτου είτε θα τον είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο είτε θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα με αποτέλεσμα να έπεφτε ανάποδα πάνω στην Φόρμουλα.

Όπως και να έχει, οι εμπνευστές του διαφημιστικού αυτού βίντεο κατάφεραν να κυλήσουν όλα ΟΚ, και να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης