Ο Αμερικανός που κάνει καριέρα... νίντζα στην Ιαπωνία

Ο Αμερικανός που κάνει καριέρα... νίντζα στην Ιαπωνία

Ο 29χρονος Κρις Ο' Νιλ απάντησε σε σχετική αγγελία και απέκτησε όχι μόνο δόξα αλλά και σίγουρο μισθό ως ο πρώτος επί πληρωμή ξένος νίντζα στην Ιαπωνία

Ο Αμερικανός που κάνει καριέρα... νίντζα στην Ιαπωνία
Μπορεί στην πατρίδα του να μη αναγνωρίστηκαν οι ακροβατικές του ικανότητες, όμως στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ο 29χρονος Αμερικανός Κρις Ο' Νιλ, απέκτησε όχι μόνο δόξα αλλά και σίγουρο μισθό ως ο πρώτος επί πληρωμή ξένος νίντζα.

Ο Αμερικανός Ο' Νιλ , με την ξανθιά φράντζα , είδε με ενδιαφέρον την αγγελία που είχε βάλει ένα τουριστικό θέρετρο στην κεντρική Ιαπωνία που είχε την ιδέα να τονώσει τον τοπικό τουρισμό διαφημίζοντας την ιαπωνική παράδοση. Η αγγελία αναφερόταν σε  μια εργασία πλήρους απασχόλησης, με μηνιαίο μισθό 180.000 γεν, δηλαδή 1.417 ευρώ το μήνα, και απευθυνόταν όχι μόνο σε Ιάπωνες αλλά και σε ξένους. 

Κλείσιμο
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα  έπρεπε να κάνουν με άνεση ακροβατικές τούμπες, να χειρίζονται σπαθιά και να "απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παρά το γεγονός πως είναι μυστικοί νίντζα. Επιπλέον, να γνωρίζουν και ξένες γλώσσες, κατά κύριο λόγο αγγλικά. Το  85% των ανδρών που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία ήταν ξένοι, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Telegraph".

Ο Αμερικανός Ο Νιλ, που κατέπληξε την κριτική επιτροπή με τις ανάποδες κλωτσιές και την επίδειξη με σπαθιά, ήταν ανάμεσα στους 235 υποψηφίους που διεκδικούσαν την θέση, αλλοδαποί και Ιάπωνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης