Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε πως αποφεύγει ένα αυτοκίνητο που κάνει τούμπες

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε πως αποφεύγει ένα αυτοκίνητο που κάνει τούμπες

Ο οδηγός χάρη στα γρήγορα ανακλαστικά και την πολλή τύχη γλιτώνει από ένα αυτοκίνητο που έρχεται καταπάνω του κάνοντας τούμπες

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε πως αποφεύγει ένα αυτοκίνητο που κάνει τούμπες
Οι εικόνες από έναν επαρχιακό δρόμο της Βρετανίας είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Το αυτοκίνητο που είναι τοποθετημένη η κάμερα και καταγράφει τα γεγονότα βρίσκεται ξαφνικά εμπρός σε μία εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση.

Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ένα άλλο αυτοκίνητο που έχει χάσει τον έλεγχο και έχει χτυπήσει στο πλάι του δρόμου έχει ανατραπεί και κάνει συνεχόμενες ανεξέλεγκτες περιστροφές. Χάρη στα γρήγορα ρεφλέξ του οδηγού αλλά και μπόλικη τύχη, τελικά το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο δεν πέφτει επάνω του, αλλά προσγειώνεται λίγο πιο πίσω.

Κλείσιμο
Το συμβάν έγινε σε δρόμο της Βόρειας Ουαλίας, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου που έχασε τον έλεγχο τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους. Όπως μάλιστα είπαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο ήταν εξαιρετικά τυχερή μετά από αυτό το τρομακτικό ατύχημα που είχε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης