Ο Σάντερς καταγγέλλει τη Χίλαρι ότι «χρεώνει» 353.000 δολάρια για ένα... δείπνο

Ο Σάντερς καταγγέλλει τη Χίλαρι ότι «χρεώνει» 353.000 δολάρια για ένα... δείπνο

Στη μάχη της προεκλογικής εκστρατείας εμπλέκεται και το ζεύγος Κλούνεϊ – Για «διεφθαρμένο και ανήθικο» σύστημα έκανε λόγο ο συνυποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Ο Σάντερς καταγγέλλει τη Χίλαρι ότι «χρεώνει» 353.000 δολάρια για ένα... δείπνο
Στο... κόκκινο βρίσκεται η μάχη για το χρίσμα ενόψει των αμερικανικών εκλογών στις ΗΠΑ, καθώς οι υποψήφιοι αρχίζουν να ξεδιπλώνουν όλα τα χαρτιά τους, προκειμένου να κερδίσουν τις ψήφους των Αμερικανών. Ο Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, αποκαλύπτοντας ότι έχει διοργανώσει event για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής της καμπάνιας, «χρεώνοντας» κάθε εισιτήριο έναντι... 353.000 δολαρίων!

Ο Μπέρνι Σάντερς αναφέρθηκε σε ένα «διεφθαρμένο και ανήθικο» σύστημα, το οποίο στηρίζει η Χίλαρι Κλίντον και από το οποίο χρηματοδοτείται. Στην καμπάνια εμπλέκεται και το ζεύγος Κλούνεϊ, το οποίο στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Χίλαρι, τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις τους, όσο και με event, όπως αυτό που έχει οργανωθεί για τον Απρίλιο.

Κλείσιμο

Το δείπνο στο σπίτι των Κλούνεϊ


Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Σαν Φραντσίσκο και θα κοστίσει σχεδόν σχεδόν 400.000 δολάρια το ζευγάρι, καθώς στη συνέχεια, όσοι θα έχουν πληρώσει για εισιτήριο... πρώτης θέσης, θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν με την Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, για... 33.400 δολάρια!

Ο Μπέρνι Σάντερς αναφέρθηκε στον Τζορτζ Κλούνεϊ, λέγοντας πως δεν είναι αυτός το πρόβλημα, αλλά το γενικότερο σύστημα χρηματοδότησης των πολιτικών, οι οποίοι αναπτύσσουν σχέσεις και δεσμεύσεις με υψηλούς επιχειρηματικούς παράγοντες, οι οποίοι, βέβαια, ζητούν ανταλλάγματα μετά την εκλογή τους.

Ο αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών ανέφερε πως στην αντίστοιχη δική του καμπάνια, το εισιτήριο κοστίζει από 15 έως 50 δολάρια και όχι... οκτώ φορές το μέσο ετήσιο εισόδημα του Αμερικανού, το οποίο ανήλθε το 2015 στα 44.500 δολάρια.

Η δήλωση της Χίλαρι για τους... εξωγήινους


Μία μέρα νωρίτερα, η άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ και υπουργός Εξωτερικών, δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί, θα αποκαλύψει τα μυστικά της Περιοχής 51 (Area 51), στην οποία εικάζεται ότι υπάρχουν εξωγήινες μορφές ζωής. Δήλωσε δε, πως «αν υπάρχει κάτι εκεί, που δεν απειλεί την ασφάλεια των ΗΠΑ, ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης