Φωτογραφίες: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Φιντέλ Κάστρο

Φωτογραφίες: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Φιντέλ Κάστρο

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον Νίκολας Μαδούρο

Φωτογραφίες: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Φιντέλ Κάστρο
Μπορεί ο ηγέτης της Βενεζουέλας να δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Φιντέλ Κάστρο το Σάββατο ότι ο πρώην πρόεδρος της Κούβας είναι «γεμάτος αισιοδοξία και μια μοναδική δύναμη» ωστόσο οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι τα 90 χρόνια που κουβαλά στην πλάτη του ο Φιντέλ έχουν αφήσει τα σημάδια τους.

Ο Κάστρο στις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Σαββάτου εμφανίζεται σε αναπηρικό αμαξίδιο να συνομιλεί με τον Μαδούρο για τις συμφωνίες ανάμεσα στις δύο χώρες.

Κλείσιμο




Η συνάντηση των δύο έγινε την ίδια ημέρα με την έναρξη της ιστορικής επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, την πρώτη αμερικανού προέδρου εδώ και δεκαετίες στην Κούβα.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον "κομαντάντε" Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος είναι όπως πάντα γεμάτος αισιοδοξία και μια μοναδική δύναμη», δήλωσε ο Μαδούρο στο αεροδρόμιο της Αβάνας.

Ο Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της Κούβας από το 1976 έως το 2008 και στις 13 Αυγούστου θα κλείσει τα 90, παραχώρησε την εξουσία στον αδελφό του, τον Ραούλ, το 2006 λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Έκτοτε υποδέχεται προσωπικότητες στην κατοικία του και συγγράφει άρθρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης