Βίντεο: Εκατοντάδες γυμνοί ποδηλάτες «κατέκλυσαν» τους δρόμους του Σίδνεϊ

Βίντεο: Εκατοντάδες γυμνοί ποδηλάτες «κατέκλυσαν» τους δρόμους του Σίδνεϊ

Η πρωτότυπη δράση τους είχε τελικά μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, αφού στην πλειοψηφία τους άφησαν πίσω και τα... κράνη τους μαζί με τα ρούχα τους, γεγονός που προκάλεσε εκατοντάδες επικριτικά σχόλια

Βίντεο: Εκατοντάδες γυμνοί ποδηλάτες «κατέκλυσαν» τους δρόμους του Σίδνεϊ
Εκατοντάδες Αυστραλοί ποδηλάτες έβγαλαν τα ρούχα τους για να συμμετέχουν σε μια πρωτότυπη ποδηλατοπορεία στους δρόμους του Σίδνεϊ, με στόχο να προωθήσουν το μήνυμα της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Ωστόσο, η πρωτότυπη δράση τους είχε τελικά μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, αφού στην πλειοψηφία τους άφησαν πίσω και τα... κράνη τους μαζί με τα ρούχα τους, γεγονός που προκάλεσε εκατοντάδες επικριτικά σχόλια για τους ποδηλάτες στη σελίδα τους στο Facebook.

Κλείσιμο
«Ελπίζω κάποιος να τους έκοψε κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος»
, έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος επισήμανε ότι η παρουσία εκατοντάδων γυμνών ποδηλατών στο κέντρο της πόλης μάλλον ευνοεί τα ατυχήματα, παρά τα αποτρέπει.

Την ίδια γνώμη έδειχναν να μοιράζονται περίπου 2.000 άτομα που επισκέφθηκαν τη σελίδα του ποδηλατικού συλλόγου για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την παρουσία των γυμνών ποδηλατών στο κέντρο της πόλης τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης