Νορβηγία: Ένας νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτου με τανκ

Νορβηγία: Ένας νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτου με τανκ

«Οι ασκήσεις γίνονται για την προστασία των πολιτών. Τα ατυχήματα είναι πάντα τραγικά και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για το συμβάν αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού

Νορβηγία: Ένας νεκρός από σύγκρουση αυτοκινήτου με τανκ
Ασκήσεις ευρείας κλίμακας διεξάγει το ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής, γεγονός που έχει αυξήσει σημαντικά την κίνηση στρατιωτικών οχημάτων, ακόμη και τεθωρακισμένων. Στη Νορβηγία, ωστόσο, η ενεργοποίηση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων είχε τραγικό αποτέλεσμα, καθώς ένας οδηγός έχασε τη ζωή του, όταν συγκρούστηκε με τανκ του ΝΑΤΟ,  στη Βόρεια Τρόντελαγκ.

Το περιστατικό συνέβη σε δασώδη περιοχή, 700 χιλιόμετρα απόσταση από το Όσλο. Από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, με συνέπεια το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα να μεταμορφωθεί σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνα.

Κλείσιμο


Πάνω από 15.000 στρατιώτες από χώρες που υπάγονται στο ΝΑΤΟ βρίσκονται στην περιοχή της Νορβηγίας και συμμετέχουν στις ασκήσεις. Όπως έγινε γνωστό, το τανκ ήταν του νορβηγικού στρατού. Ο εκπρόσωπος του στρατού τόνισε ότι «οι ασκήσεις γίνονται για την προστασία των πολιτών. Τα ατυχήματα είναι πάντα τραγικά και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για το συμβάν αυτό».

Όπως ενημέρωσε η σχετική υπηρεσία, στο όχημα επέβαινε ένα άτομο, το οποίο έχασε τη ζωή του, ενώ στο τανκ βρίσκονταν δύο στρατιώτες, οι οποίοι δεν υπέστησαν το παραμικρό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης