Βρετανία: 19χρονη κατεβάζει δύο μπουκάλια ξίδι την εβδομάδα και το απολαμβάνει!

Βρετανία: 19χρονη κατεβάζει δύο μπουκάλια ξίδι την εβδομάδα και το απολαμβάνει!

Μια νεαρή κοπέλα από την Βρετανία έχει έναν παράξενο εθισμό στο ξίδι - Η 19χρονη δηλώνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την ξινή του γεύση και, ακόμα και στις εξόδους της, κουβαλάει μαζί της σακουλάκια με ξίδι

Βρετανία: 19χρονη κατεβάζει δύο μπουκάλια ξίδι την εβδομάδα και το απολαμβάνει!
Έναν παράξενο εθισμό έχει μια 19χρονη κοπέλα από το Ανατολικό Σάσεξ, στη Βρετανία. Η Ella Ruby Ginn, όπως η ίδια δηλώνει, από την παιδική της ηλικία είχε εθισμό για το ξίδι και σήμερα εξακολουθεί να πίνει ξίδι, ενώ όπως υποστηρίζει καταναλώνει δύο μπουκάλια ξίδι την εβδομάδα.

Όταν ήταν μικρή η Ella συνήθιζε να πίνει ξίδι και μάλιστα, όταν βρισκόταν έξω με την γιαγιά της έκλεβε ξίδι από εστιατόρια και καφετέριες. Σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mirror η νεαρή κοπέλα δηλώνει ότι λατρεύει την ξινή γεύση του ξιδιού και φροντίζει τα ντουλάπια του σπιτιού της να είναι γεμάτα με όλες τις γεύσεις του αγαπημένου της «ροφήματος», παρόλο που οι γεύσεις που προτιμά είναι το ξίδι από βύνη και το μηλόξιδο.

Κλείσιμο
Ακόμα και όταν βρίσκεται έξω κουβαλά μαζί της σακουλάκια ξιδιού ενώ συνηθίζει να περπατά και να πίνει ξίδι και δεν είναι λίγοι οι περαστικοί που την κοιτούν με «περίεργο» βλέμμα, γεγονός που, όπως δήλωσε, δεν την απασχολεί.



Όμως, η ίδια ανέφερε ότι είχε δυσκολία να βρει σύντροφο, καθώς αρκετοί άντρες όταν την έβλεπαν να κατεβάζει ποτήρια με ξίδι απομακρύνονταν από κοντά της. Τώρα, η Βρετανίδα make up artist βρήκε τον έρωτα σε έναν νέο άντρα που βρίσκει «παράξενο» τον εθισμό της, αλλά την αντιμετωπίζει γλυκά και ψάχνει να της βρει ξίδι, όταν της τελειώνουν τα διαθέσιμα μπουκάλια.

Η Helena Gibson-Moore, Βρετανίδα διατροφολόγος, δήλωσε στην Daily Mirror ότι υπάρχει η πεποίθηση πως το μηλόξιδο συμβάλλει στην απώλεια βάρους, αλλά, όπως ανέφερε, οι σχετικές μελέτες είναι ελάχιστες και έχουν γίνει σε αρουραίους. Έτσι, οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να πουν ακόμα, αν η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ξιδιού για μακρά χρονικά διαστήματα είναι επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης