Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η «Πασιονάρια των προσφύγων» στο Νταβός

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η «Πασιονάρια των προσφύγων» στο Νταβός

Η Βασίλισσα Ράνια μίλησε για την χώρα της η οποία άνοιξε την αγκαλιά της, όπως είπε, σε 1,3 εκατομμύρια πρόσφυγες το 2015 - Πρότεινε να δημιουργηθούν οικονομικές ζώνες στις χώρες υποδοχής όπου οι πρόσφυγες θα μπορούν να βρουν δουλειά

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η «Πασιονάρια των προσφύγων» στο Νταβός
Tην παράσταση έκλεψε στο Νταβός η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Όχι μόνο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και με τα τρυφερά λόγια τα οποία χρησιμοποίησε για να μιλήσει για τους πρόσφυγες. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη φούστα με λευκές πινελιές,  η γοητευτική βασίλισσα μίλησε με θέρμη για όλους όσοι ξεσπιτώνονται για να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου.  

Η «Πασιονάρια των προσφύγων», όπως την αποκαλεί το γαλλικό περιοδικό Paris Match, ήταν μία ευχάριστη νότα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η Βασίλισσα Ράνια μίλησε για την χώρα της η οποία έχει ανοίξει την αγκαλιά της, όπως είπε,  σε 1,3 εκατομμύρια πρόσφυγες το 2015. 

Κλείσιμο
«Οι πρόσφυγες έχουν ανάγκη από ανεξαρτησία και οικονομική αυτάρκεια», τόνισε η Βασίλισσα της Ιορδανίας και πρόσθεσε: «Αν δεν διασφαλίσουν αυτά τα δύο, τότε είναι ευάλωτοι στο να προσχωρήσουν σε εξτρεμιστικές οργανώσεις». 
 
Η Βασίλισσα Ράνια τόνισε επίσης ότι, ο μέσος πρόσφυγας περνάει 17 χρόνια στην Ιορδανία. 

«Η Ιορδανία δεν μπορεί όμως μόνη της να διαχειριστεί το πρόβλημα», πρόσθεσε η πανέμορφη βασίλισσα και πρότεινε να δημιουργηθούν οικονομικές ζώνες στις χώρες υποδοχής όπου οι πρόσφυγες θα μπορούν να βρουν δουλειά. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης