Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γλίτωσε μία μικρή που πέρασε πάνω της ένα αυτοκίνητο

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γλίτωσε μία μικρή που πέρασε πάνω της ένα αυτοκίνητο

To 4χρονος κοριτσάκι σκόνταψε και έπεσε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να μην την δει το αυτοκίνητο και να περάσει από πάνω της, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα 

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως γλίτωσε μία μικρή που πέρασε πάνω της ένα αυτοκίνητο
Οι εικόνες που καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας είναι πραγματικά σοκαριστικές. Ένα μικρό κοριτσάκι, ονόματι Jyoti Choudhary περπατά ανέμελη και χωρίς την προστασία κάποιου μεγαλύτερου σε δρόμο του Νέου Δελχί στην Ινδία. Η μικρή απομακρύνεται από το χώρο που προφανώς βρίσκονται οι δικοί της και ως παιδάκι ξεχνιέται παρακολουθώντας γύρω τα πράγματα.

Όπως βλέπουμε από το κοντινό πλάνο, κάποια στιγμή η απρόσεκτη Jyoti σκοντάφτει και χάνει την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Την ίδια ακριβώς στιγμή στρίβει στον δρόμο αυτό ένα αυτοκίνητο που προφανώς δεν έχει δει τι ακριβώς έχει γίνει και περνάει ακριβώς... πάνω από την πεσμένη στο έδαφος μικρή, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Κλείσιμο
Όπως βλέπουμε πάντως η μικρούλα είχε απίστευτη τύχη, καθώς το αυτοκίνητο περνάει αφήνοντας το σωματάκι της ανάμεσα στους τροχούς. Έτσι δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός για το παιδί όπως διαπίστωσαν όσοι έτρεξαν αμέσως κοντά της για να δουν τι έγινε. Η μικρούλα Jyoti μάλλον δε κατάλαβε και πολλά από όλο το περιστατικό και σίγουρα θα συνεχίσει την εξερεύνηση του κόσμου των μεγάλων με τις τόσες παγίδες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης