Με αφίσες στο Λονδίνο αναζητείται η Rosie που δίνει «το φιλί του θανάτου»

Με αφίσες στο Λονδίνο αναζητείται η Rosie που δίνει «το φιλί του θανάτου»

Εδώ και δέκα ημέρες απέδρασε από την κατοικία του ιδιοκτήτη της η Rosie και αφίσες σε κεντρικά σημεία του Λονδίνου προειδοποιούν για το πόσο επικίνδυνη θα μπορούσε να αποβεί μια τυχαία συνάντηση μαζί της

Με αφίσες στο Λονδίνο αναζητείται η Rosie που δίνει «το φιλί του θανάτου»
Από τις 5 Ιανουαρίου η Rosie, ένα επικίνδυνο μαύρο μάμπα, απέδρασε από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην περιοχή king Cross του Λονδίνου και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Αφίσες με την φωτογραφία της έχουν αναρτηθεί στην περιοχή και προειδοποιούν τους κατοίκους να μην την πλησιάσουν, αν τυχόν έχουν μαζί της μια μοιραία συνάντηση, ενώ παράλληλα δίνονται συμβουλές στους πολίτες να ψάξουν στο σπίτι τους, μήπως η Rosie έχει αναζητήσει εκεί ένα φιλόξενο καταφύγιο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις αφίσες το μαύρο μάμπα, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο Χειμώνα, θα προτιμούσε ένα ζεστό μέρος, όπως κάτω από το κάθισμα των αυτοκινήτων, μέσα στα σεντόνια κάποιας κρεβατοκάμαρας, πίσω από την τουαλέτα ή ακόμα και μέσα στο πλυντήριο!

                           Η αφίσα με την φωτογραφία της Rosie



Ο ιδιοκτήτης της άτακτης Rosie δίνει ανταμοιβή σε όποιον την βρει και την επιστρέψει, αλλά το ποσόν δεν αναφέρεται στην αφίσα.

Το μαύρο μάμπα είναι το μεγαλύτερο δηλητηριώδες φίδι στην Αφρική, αφού το μήκος του σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει και ξεπερνά τα τρία μέτρα, ενώ παράλληλα είναι το ταχύτερο φίδι στον κόσμο, ικανό να κινείται με 4,32 έως 5,4 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Στην Αφρική αποκαλούν το δάγκωμά του «φιλί του θανάτου», αφού αν δεν χορηγηθεί το ταχύτερο αντίδοτο ο θάνατος είναι άμεσος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης