Μαϊάμι: Η πρώην βίλα του βαρώνου των ναρκωτικών Εσκομπάρ ίσως κρύβει έναν τεράστιο θησαυρό

Μαϊάμι: Η πρώην βίλα του βαρώνου των ναρκωτικών Εσκομπάρ ίσως κρύβει έναν τεράστιο θησαυρό

Ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος την αγόρασε για προς 10 εκατομμύρια δολάρια το 2014 την γκρεμίζει σιγά-σιγά καθώς πιστεύει ότι μέσα στα χαλάσματα θα βρει έναν από τους φημολογούμενους θησαυρούς που είχε κρύψει ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Μαϊάμι: Η πρώην βίλα του βαρώνου των ναρκωτικών Εσκομπάρ ίσως κρύβει έναν τεράστιο θησαυρό
Η βίλα των 10 εκατομμυρίων στο Μαϊάμι που κάποτε αποτελούσε το καμάρι του βαρώνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν. Ή μάλλον όχι και τόσο σύντομα, μιας και ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να την γκρεμίσει σιγά-σιγά, ψάχνοντας για έναν θρυλούμενο θησαυρό που υποτίθεται είχε κρύψει σε κάποιο αππό τα σπίτια του στις ΗΠΑ ο Εσκομπάρ.

Ο Κριστιάν Ντε Μπερντουάρ όπως λέγεται ο νέος ιδιοκτήτης την είχε αγοράσει το 2014 και ξεκίνησε το γκρέμισμα την Δευτέρα. Δεν έχει όμως μαζί του ένα τυπικό συνεργείο κατεδαφίσων, καθώς έχει προσλάβει μαζί με όλα τα άλλα και κάποιους ειδικούς στην αναζήτηση θησαυρών με τα αντίστοιχα μηχανήματα (ανιχνευτές μετάλλων, σόναρ κ.λπ.). 

Κλείσιμο
Ο Εσκομπάρ ήταν κάποτε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, καθώς ήταν ο αρχηγός του πιο φημισμένου καρτέλ ναρκωτικών του Μεντεγίν, όντας ο μεγαλύτερος εισαγωγέας κοκαΐνης στις ΗΠΑ στις δεκαετίες του 80 και 90. Πέθανε το 1993 σε ηλικία 44 ετών.

Ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας λέει ότι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρει έναν θησαυρό εγκιβωτισμένο μέσα σε κάποιο σημείο του σπιτιού (τοίχους, πατώματα) καθώς όπως υποστηρίζει ο Εσκομπάρ συνήθιζε να κρύβει χρήματα σε όλα τα σπίτια του. Όπως λέει «θα μπορούσε να είναι μετρητά, θα μπορούσε να είναι χρυσός, θα μπορούσε να είναι κοσμήματα, θα μπορούσαν να είναι και... πτώματα». Πάντως βρει δεν βρει τον θησαυρό, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να χτίσει στο σημείο μία νέα και πιο πολυτελή βίλα αφού καταφέρει να τελειώσει με την μανία ανακάλυψης που τον διακατέχει αυτή την στιγμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης