Καρέ - καρέ η επίθεση ενόπλων κατά αστυνομικών στην Τζακάρτα

Καρέ - καρέ η επίθεση ενόπλων κατά αστυνομικών στην Τζακάρτα

Δύο άντρες φαίνονται να βγάζουν πιστόλια και να πυροβολούν κατά αστυνομικών, ανάμεσα στο πλήθος

Καρέ - καρέ η επίθεση ενόπλων κατά αστυνομικών στην Τζακάρτα
Καρέ - καρέ κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός την στιγμή που ένας από τους δράστες πυροβολεί κατά αστυνομικών στην Τζακάρτα της Ινδονησίας σήμερα το πρωί. 

Όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, η επίθεση συμβαίνει αφού έχει σημειωθεί η πρώτη έκρηξη και ο χώρος έχει αποκλειστεί. 

Πίσω από τον αστυνομικό κλοιό βρίσκεται συγκεντρωμένος κόσμος, ενώ στο πρώτο καρέ, εντοπίζεται και ο ένοπλος, ανάμεσα σε άλλους πολίτες. Ακριβώς στην δεύτερη φωτογραφία, ο δράστης έχει σηκώσει το όπλο του, που μοιάζει με περίστροφο. Πιθανότατα έχει ήδη πυροβολήσει, καθώς το πλήθος ανοίγει σαστισμένο, ενώ ο δράστης σημαδεύει δύο αστυνομικούς, που φορούν τα φωσφορίζοντα γιλέκα και οι οποίοι τρέχουν φοβισμένοι να κρυφτούν. 


Κλείσιμο

Ακολουθεί πανικός και το πλήθος διαλύεται, καθώς οι πολίτες τρέχουν να καλυφθούν, θορυβημένοι από τις σφαίρες. Ένας ένστολος ήδη βρίσκεται στο έδαφος, ενώ ο κόσμος έχει διαλυθεί. Τότε, στο πλάνο, μπαίνει ένας ακόμα ένοπλος, ένας άντρας με καπέλο και μπλε μπλουζάκι, που επίσης σημαδεύει τους αστυνομικούς. 



Μάλιστα, κατορθώνει να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής και σημαδεύει έναν ένστολο, ο οποίος φαίνεται να διπλώνεται στα δύο. 





Κοντινή φωτογραφία του πρώτου ενόπλου: 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης