Μυστήριο με τον θάνατο 35χρονης Αμερικανίδας στην Φλωρεντία

Μυστήριο με τον θάνατο 35χρονης Αμερικανίδας στην Φλωρεντία

Η Αμερικανίδα σπούδασε στο Ινστιτούτο Τέχνης στη Φλωρεντία και ασχολείτο με την οργάνωση καλλιτεχνικών events

Μυστήριο με τον θάνατο 35χρονης Αμερικανίδας στην Φλωρεντία
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 35χρονης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Ashley Ann Olsen, που βρέθηκε γυμνή με σημάδια στραγγαλισμού επάνω στο κρεβάτι της στο διαμέρισμα που διέμενε στη Φλωρεντία. Την 35χρονη επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιταλός σύντροφός της, που είναι ζωγράφος. Όταν ο άντρας κτύπησε το κουδούνι και η φίλη του δεν άνοιξε, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να του ανοίξει την πόρτα.

Η Olsen ήταν νεκρή ενώ στον λαιμό της είχε σημάδια στραγγαλισμού, αλλά η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής.

Κλείσιμο
Πριν δώδεκα εβδομάδες η γυναίκα είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία της και είχε γράψει ότι κάποιος την παρακολουθεί ενώ μετά από μερικές ημέρες ανάρτησε πάλι μια φωτογραφία της την στιγμή που ψωνίζει σε κεντρική πλατεία της πόλης και ανέφερε ότι παρακολουθείται από άγνωστο άτομο.



Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, μετά την μυστηριώδη δολοφονία της 35χρονης Αμερικανίδας ο Ιταλός σύντροφός της παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Αμερικανίδες φίλες της Olsen που κατοικούν στην Φλωρεντία δήλωσαν στα τοπικά μέσα ότι επρόκειτο για μια υπέροχη γυναίκα γεμάτη καλοσύνη που είχε μετακομίσει στη Φλωρεντία το 2012 για να φοιτήσει στο Ινστιτούτο Τεχνών.

Η Olsen οργάνωνε στην πόλη καλλιτεχνικά events ενώ ο πατέρας της ζει πολλά χρόνια στη Φλωρεντία και διδάσκει Τέχνες σε σχολείο. Η γυναίκα αναρτούσε συχνά φωτογραφίες της στα social media με τον αγαπημένο της σκύλο Scout, ο οποίος την ημέρα της δολοφονίας της βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα της Olsen.



Η έρευνα της αστυνομίας για τον θάνατο της 35χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ανακρίνονται όλοι οι φίλοι της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης