«Χρωστώ τη νίκη μου στην Κιμ Καρντάσιαν» λέει η νικήτρια του διαγωνισμού Best Bums του Κέιμπριτζ

«Χρωστώ τη νίκη μου στην Κιμ Καρντάσιαν» λέει η νικήτρια του διαγωνισμού Best Bums του Κέιμπριτζ

Η νικήτρια του αμφιλεγόμενου διαγωνισμού υπέβαλε μια φωτογραφία που την έδειχνε να ποζάρει στη βιβλιοθήκη της σχολής της, δίπλα σε ένα άγαλμα του γνωστού γλύπτη Άντονι Γκρόμλεϊ

«Χρωστώ τη νίκη μου στην Κιμ Καρντάσιαν» λέει η νικήτρια του διαγωνισμού Best Bums του Κέιμπριτζ
Ένας αμφιλεγόμενος διαγωνισμός λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια στους χώρους του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες του γνωστού εκπαιδευτικού ιδρύματος να «επιδείξουν» τα σωματικά - και όχι ακαδημαϊκά - προσόντα τους ποζάροντας γυμνοί σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό για τα «Ομορφότερα Οπίσθια» (Best Bums) που διοργανώνει η φοιτητική εφημερίδα The Tab και έχει προκαλέσει στο παρελθόν ποικίλα αρνητικά σχόλια, με πολλές φεμινιστικές οργανώσεις να τον χαρακτηρίζουν ως «σεξιστικό», παρά το γεγονός ότι ενθαρρύνει και αγόρια να συμμετέχουν στη διασκέδαση.

Κλείσιμο


Παρά τα πυρά που έχει δεχτεί η διοργάνωση για τον τολμηρό της χαρακτήρα και για το γεγονός ότι ενθαρρύνει τους φοιτητές να «τα πετάξουν» σε δημόσιους χώρους, η φετινή νικήτρια είναι ενθουσιασμένη με τη τιμή που της έκαναν οι συμφοιτητές της κάνοντας like στα οπίσθιά της και δηλώνει ο τίτλος της την έκανε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η φωτογραφία που υπέβαλε η «Κέιτ» (δεν είναι γνωστό αν είναι το πραγματικό της όνομα ή ψευδώνυμο) την έδειχνε να ποζάρει στη βιβλιοθήκη της σχολής της, δίπλα σε ένα άγαλμα του γνωστού γλύπτη Άντονι Γκρόμλεϊ. Η νεαρή φοιτήτρια θεώρησε ότι το καλλιτεχνικό φόντο θα της εξασφάλιζε επιπλέον πόντους, όμως αυτό που προκάλεσε τον θαυμασμό των συμφοιτητών της ήταν οι πλούσιες καμπύλες της.



«Στο παρελθόν με λέγανε παχουλή και δεν μπορούσα να βρω τζιν που να μου κάνουν. Πλέον όμως, χάρη στη Νίκι Μινάζ τη Τζέι-Λο και την Κιμ Καρντάσιαν, όλοι έχουν ξετρελαθεί με τον πισινό μου», είπε η νικήτρια στο φοιτητικό περιοδικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης