Βίντεο σοκ: Τούρκοι αστυνομικοί εκτελούν 25χρονη μετά από εισβολή στο σπίτι της

Βίντεο σοκ: Τούρκοι αστυνομικοί εκτελούν 25χρονη μετά από εισβολή στο σπίτι της

Ομάδα της αντιτρομοκρατικής εισβάλει σε σπίτι για έρευνα και πυροβολεί εν ψυχρώ μία νεαρή γυναίκα επειδή τους ζητούσε να φορέσουν πλαστικά καλύμματα στα παπούτσια για να μην λερώσουν το σπίτι

Βίντεο σοκ: Τούρκοι αστυνομικοί εκτελούν 25χρονη μετά από εισβολή στο σπίτι της
Το περιστατικό έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όμως μόλις χθες ήρθε στην επιφάνεια μέσω της εφημερίδας Hurriyet. Στις σοκαριστικές εικόνες παρακολουθούμε την επιχείρηση μιας ομάδας ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Τουρκίας, η οποία κάνει έφοδο σε ένα σπίτι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ύποπτος φερόμενος ως μέλος του DHKP (Revolutionary People's Liberation Party).

H είσοδος των ανδρών στο σπίτι συνοδεύεται με έντονους διαπληκτισμούς, και κάποια στιγμή ακούγεται ένας πυροβολισμός ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα την 25χρονη Dilek Dogan. Η νεαρή νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνταντινούπολης, όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου.

Κλείσιμο
Στο βίντεο βλέπουμε την έφοδο των ανδρών, αλλά και όλα όσα επακολουθούν μετά τον πυροβολισμό, και τις έντονες διαμαρτυρίες των μελών της οικογένειάς της, όπου μέσα στο πανδαιμόνιο που ακολουθεί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει αλλά και να μην υπάρξουν χειρότερα από την πλευρά των ενόπλων.

Η αστυνομία υποστήριξε ότι το επεισόδιο έγινε επειδή η 25χρονη προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο από έναν αστυνομικό. Ενώ η οικογένειά της υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας σοβαρός λόγος να την πυροβολήσουν, πέρα από το γεγονός ότι επέμενε  λίγο παραπάνω στο να φορέσουν οι αστυνομικοί κάποια ειδικά πλαστικά καλύμματα στα πόδια τους για να μην λερώσουν το σπίτι.

Η υπόθεση ερευνάται από τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης εδώ και δύο μήνες, και σύντομα θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα αληθινά περιστατικά εκείνης της ημέρας.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης