Το πλουσιοκόριτσο του Ιnstagram που ξοδεύει 15.000 λίρες το μήνα για να ψωνίσει

Το πλουσιοκόριτσο του Ιnstagram που ξοδεύει 15.000 λίρες το μήνα για να ψωνίσει

Στον... κόσμο της ο μέσος Βρετανός ξοδεύει 5.000 λίρες κάθε μήνα 

Το πλουσιοκόριτσο του Ιnstagram που ξοδεύει 15.000 λίρες το μήνα για να ψωνίσει
Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βγάζει αυτά τα λεφτά με δουλειά ενός χρόνου όμως το συγκεκριμένο κορίτσι τα χαλάει σε λιγότερο από ένα μήνα αγοράζοντας, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και ότι μπορεί να επιτάσσει η μόδα και η καταναλωτική μανία της εποχής. 

Η Lana Scolaro ξοδεύει περίπου 15.000 λίρες τον μήνα προκειμένου να γεμίσει την ντουλάπα της με τα τελευταία συνολάκια των γνωστών οίκων και δεν νιώθει διόλου άσχημα για την σπάταλη, άνευ ουσίας, ζωή της αφού φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινά για τα νέα της αποκτήματα. 

Κλείσιμο
Η 20χρονη ανήκει στην ομάδα των... πλουσιόπαιδων του Instagram. Ξέρετε αυτή την ομάδα νέων που κατά καιρούς έχουν αναδείξει τα Μέσα για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο επιδεικνύουν τα πλούτη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.







 Μάλιστα είναι γεγονός πως αυτά τα παιδιά έχουν χιλιάδες followers οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά τη ζωή τους μέσα από φωτογραφίες, μια ζωή που ο μέσος άνθρωπος μόνο στα όνειρά του θα μπορούσε να κάνει. 

Η Lana Scolaro γεννήθηκε στο Λονδίνο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας καθώς η ίδια πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός ξοδεύει περίπου 5.000 λίρες τον μήνα για τα ψώνια του. 

Το προφίλ της είναι γεμάτο με φωτογραφίες της πάνω σε κότερα και ακριβά αυτοκίνητα, κρατώντας πάντα, σε όλα τα χρώματα, την πολυπόθητη, για πολλές γυναίκες, τσάντα του οίκου Hermes, αρχικής αξίας 7.000 ευρώ περίπου και φορώντας βέβαια πανάκριβες γόβες.

Και για να συμπληρώσει όλο αυτό το image που προωθεί έχει βγάλει και μία φωτογραφία στην οποία καπνίζει το πούρο της (το έχουν κάνει κι άλλες). 



Η Lana Scolaro δεν είναι η μόνη που ζει κατά αυτόν τον τρόπο είναι αρκετοί που επιλέγουν αυτό το lifestyle το οποίο έχει ως αφετηρία την επίδειξη πέρα από την προσωπική τους ικανοποίηση. Ωστόσο είναι απορίας άξιο γιατί η 20χρονη έχει 23.000 ακόλουθους...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης