Βίντεο: Η «στριφνή γάτα» στο μουσείο Μαντάμ Τισό

Βίντεο: Η «στριφνή γάτα» στο μουσείο Μαντάμ Τισό

Το ξακουστό μουσείο φιλοξενεί από την περασμένη Τετάρτη ένα ομοίωμα του διάσημου γατιού με την γκρινιάρικη έκφραση, το οποίο μάλιστα διαθέτει ηλεκτρικό μηχανισμό που του επιτρέπει να κινείται

Βίντεο: Η «στριφνή γάτα» στο μουσείο Μαντάμ Τισό
Έχοντας ήδη κατακτήσει το Ίντερνετ, αποκτώντας δεκάδες φαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διάσημη «στριφνή γάτα» (grumpy cat) μπορεί να κοιτάζει πλέον μουτρωμένη τους επισκέπτες του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό στο Σαν Φρανσίσκο επί καθημερινής βάσης. 

Κι αυτό γιατί το ξακουστό μουσείο φιλοξενεί από την περασμένη Τετάρτη ένα ομοίωμα του διάσημου γατιού με την γκρινιάρικη έκφραση, το οποίο μάλιστα διαθέτει ηλεκτρικό μηχανισμό που του επιτρέπει να κινείται, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με περισσότερους από έναν τρόπους.

Κλείσιμο
Στα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος παρευρέθηκε μάλιστα και το ίδιο κατοικίδιο, το οποίο έχει αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια σε σταρ μέσω του Ίντερνετ. Συνοδευόμενη από την ιδιοκτήτριά της Τάμπαθα Μπούντεσεν, η «στριφνή γάτα» δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα με την τιμή που της έγινε, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο.

Απλώς «μύρισε» μερικές το φορές το πιστό της ομοίωμα και κοίταξε με το χαρακτηριστικό μουτρωμένο της ύφος τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης