Βρετανία: Επίδοξος κλέφτης προσπαθεί να κλέψει δύο Πόρσε μέσα σε... είκοσι λεπτά!

Βρετανία: Επίδοξος κλέφτης προσπαθεί να κλέψει δύο Πόρσε μέσα σε... είκοσι λεπτά!

Μέσα σε διάστημα 20 λεπτών, ο νεαρός άντρας προσπάθησε να κλέψει δύο αυτοκίνητα, σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου και μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών

Βρετανία: Επίδοξος κλέφτης προσπαθεί να κλέψει δύο Πόρσε μέσα σε... είκοσι λεπτά!
Καταζητούμενος από την αστυνομία στην βρετανική πρωτεύουσα είναι ένας νεαρός άντρας, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει δυο αυτοκίνητα Πόρσε, μέσα σε διάστημα 20 λεπτών.

Οι κάμερες της περιοχής κατέγραψαν το περιστατικό, κατά το οποίο ο ύποπτος πλησιάζει ανενόχλητος μια παρκαρισμένη κόκκινη Πόρσε και αρχίζει να σκίζει την οροφή της.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Λονδίνου στις 7.45 το πρωί, (τοπική ώρα). 
Κλείσιμο



Στο βίντεο φαίνεται πως ο συναγερμός του αυτοκινήτου αρχίζει να χτυπά, αλλά, ο ληστής συνεχίζει να σκίζει την οροφή, μέχρι που καταφέρνει να σκαρφαλώσει και να βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά την αποτυχία του, όμως, να ξεκινήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου, που κοστολογείται περίπου στα 179.000 ευρώ, ο επίδοξος ληστής αποχωρεί απογοητευμένος.

Είκοσι λεπτά αργότερα, όμως, ένας άντρας με παρόμοια περιγραφή, εθεάθη να προσπαθεί να κλέψει ένα γκρι Πόρσε Καγιέν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε με γρατσουνιές και χτυπημένη κλειδαριά.
 
Την ίδια μέρα, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία μετά τις 11 το πρωί ερεύνησε μια κλοπή σε κατάστημα αθλητικών ειδών, όπου ο δράστης φαίνεται πως ήταν ο ίδιος άντρας. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Ένας άντρας, που πιστεύεται πως πρόκειται για τον ίδιο ύποπτο, εθεάθη να προσπαθεί να φύγει από το κατάστημα με κλεμμένα παπούτσια, ένα αθλητικό μπλουζάκι και μια φόρμα. Όταν το προσωπικό αντιμετώπισε τον άντρα, εκείνος τους απείλησε με μαχαίρι».

Ο ύποπτος φαίνεται πως είναι ένας μαύρος άντρας, περίπου 20 χρονών με σκούρα μαλλιά και  γένια.

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης