Ιταλία: Θα απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα

Ιταλία: Θα απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι δηλώνουν ψευδώς ότι βρίσκονται στον χώρο εργασίας ενώ απουσιάζουν, πρέπει να απολύονται», είπε η Ιταλίδα υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Μαριάννα Μαντία

Ιταλία: Θα απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα
Στη δυνατότητα απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων σε περίπτωση που απουσιάζουν αδικαιολόγητα από την δουλειά τους και πλαστογραφούν τις αποδείξεις παρουσίας τους στην δουλειά, αναφέρθηκε με δηλώσεις της η Ιταλίδα υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Μαριάννα Μαντία.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι δηλώνουν ψευδώς ότι βρίσκονται στον χώρο εργασίας ενώ απουσιάζουν, πρέπει να απολύονται», τόνισε η κεντροαριστερή Ιταλίδα υπουργός κατά την παρέμβασή της σε συνέδριο του ιταλικού επιχειρηματικού δικτύου Rete Imprese.

Κλείσιμο
H Mαντία αποσαφήνισε ότι «αναφέρεται σε πρόσφατα συμβάντα» και σκάνδαλα, όπως εκείνο του δήμου του Σανρέμο: πάνω από εκατό δημοτικοί υπάλληλοι αποτελούν αντικείμενο έρευνας για αδικαιολόγητες απουσίες από τον χώρο εργασίας. Πολλοί από τους εργαζόμενους που πήγαιναν στην δουλειά, χτυπούσαν-φυσικά παρανομώντας- και τις κάρτες των απόντων.

Η Μαριάννα Μαντία φρόντισε ωστόσο να υπογραμμίσει ότι «δεν είναι αλήθεια πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, αυτό είναι μια κοινοτοπία που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης