Η ιστορία ενός κοριτσιού που έγινε ένα από τα πιο αστεία meme του Διαδικτύου

Η ιστορία ενός κοριτσιού που έγινε ένα από τα πιο αστεία meme του Διαδικτύου

Το σοκ της Maggie ήταν απερίγραπτο όταν είδε τον εαυτό της στην ηλικία των 11 ετών, σε μια από τις χειρότερες φωτογραφίες της από το παρελθόν

Η ιστορία ενός κοριτσιού που έγινε ένα από τα πιο αστεία meme του Διαδικτύου
Πώς θα νιώθατε αν για τρία ολόκληρα χρόνια η χειρότερη φωτογραφία των εφηβικών σας χρόνων έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και κατέληγε να γίνει  ένα από τα πιο «επιτυχημένα» meme των τελευταίων ετών;

Η Maggie Goldenberger δίνει την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, αφού η ίδια έζησε με τον πιο παράξενο τρόπο την «τρέλα» των social media και έγινε άθελά της viral στο Διαδίκτυο.

Κλείσιμο
Ήταν Μάρτιος του 2012 όταν η Maggie βρισκόταν για διακοπές στις Φιλιππίνες με την τότε σύντροφό της. Είχαν αποφασίσει να περάσουν έξι μήνες στην χώρα και όλο αυτό το διάστημα, σταματούσαν μια φορά την εβδομάδα σε κάποιο ίντερνετ καφέ για να επικοινωνήσουν, μέσω Διαδικτύου, με τις οικογένειές τους.

Ήταν σε μια από εκείνες τις στάσεις όταν μια φίλη της από τις ΗΠΑ της ζήτησε να δει μια φωτογραφία που «κυκλοφορούσε» στο facebook.

Το σοκ της Maggie ήταν απερίγραπτο όταν είδε τον εαυτό της στην ηλικία των 11 ετών, σε μια από τις χειρότερες φωτογραφίες της από το παρελθόν, μια εικόνα που πίστευε πως ήταν κρυμμένη, βαθιά σε κάποιο συρτάρι. Σε αυτή, η νεαρή κρατούσε με καμάρι τα βιβλία «Ανατριχίλες».



Πάνω στην εικόνα, που έγινε ένα από τα πιο αστεία meme του Διαδικτύου, αναγραφόταν η φράση «Ermahgerd Gersberms», ένας μη κολακευτικός χαρακτηρισμός για άτομα... χαμηλής ευφυΐας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος της «ανέβασε» την εικόνα στο facebook. Στη συνέχεια, την φωτογραφία εντόπισε ένας χρήστης του Reddit ο οποίος δεν γνώριζε την 16χρονη τότε Goldenberger. Σε λίγο διάστημα η φωτογραφία έγινε viral, ενώ κάνει «θραύση» μέχρι σήμερα! 



Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Vanity Fair», η Maggie έκανε λόγο για μια «σουρεαλιστική» εμπειρία.



«Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό μου στο Ίντερντ τα μάτια μου "πετάγονται" και φωνάζω "είναι τόσο παράξενο"», είπε η κοπέλα η οποία σήμερα εργάζεται ως νοσοκόμα στο Φοίνιξ των ΗΠΑ και όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν είναι πια το κορίτσι με τα αστεία κοτσιδάκια που έγινε meme...

Η Maggie αριστερά στην φωτογραφία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης