Κίνα: Αδερφάκια δωρίζουν δέρμα του κεφαλιού τους στον πατέρα τους που υπέστη έγκαυμα

Κίνα: Αδερφάκια δωρίζουν δέρμα του κεφαλιού τους στον πατέρα τους που υπέστη έγκαυμα

Yποβλήθηκαν σε επώδυνες επεμβάσεις προκειμένου να δωρίσουν δέρμα από το κεφάλι τους στον πατέρα τους που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα

Κίνα: Αδερφάκια δωρίζουν δέρμα του κεφαλιού τους στον πατέρα τους που υπέστη έγκαυμα
Μάθημα ανθρωπιάς και έμπρακτης αγάπης έδωσαν δύο αδερφάκια από την Κίνα, που υποβλήθηκαν σε επώδυνες επεμβάσεις προκειμένου να δωρίσουν δέρμα από το κεφάλι τους στον πατέρα τους, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Ο τριαντάχρονος Wang Xiyong τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Αύγουστο όταν χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης κοντά στο σπίτι του, στην πόλη Νεϊτζιάνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο νεαρός άνδρας υπέστη εγκαύματα στο 91% του σώματός του και χρειαζόταν άμεσα μεταμόσχευση δέρματος, διαφορετικά η ζωή του θα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Κλείσιμο


Καθώς η σύζυγος του Xiyong αγωνιζόταν να τα βγάλει πέρα με τους υπέρογκους λογαριασμούς του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο νεαρός άνδρας, οι γιατροί πρότειναν να δωρίσει κάποιος συγγενής το μόσχευμα, προκειμένου να μειωθεί κάπως το κόστος της επέμβασης. Όπως είπε η ίδια η γυναίκα στην εφημερίδα, αρχικά επέμενε να δωρίσει δέρμα η ίδια, όμως οι γιατροί την έπεισαν ότι το μόσχευμα θα «έπιανε» καλύτερα αν προερχόταν από συγγενή αίματος.

Τότε, η μητέρα των δύο παιδιών αποφάσισε να ρωτήσει τον οκτάχρονο γιο της αν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί σε μία επώδυνη επέμβαση για να βοηθήσει τον πατέρα του και εξεπλάγην ευχάριστα όταν εκείνος απάντησε αμέσως ναι, δίχως ίχνος δισταγμού.



Μάλιστα, η εξάχρονη αδερφούλα του αγοριού που βρισκόταν δίπλα στη μαμά και τον αδερφό της την ώρα της συζήτησης προσφέρθηκε να δωρίσει και εκείνη το δέρμα της, ώστε ο μπαμπάς της να μπορέσει να αναρρώσει πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης