Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρατεύει τα μεγάλα... «όπλα» στην προεκλογική μάχη

Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρατεύει τα μεγάλα... «όπλα» στην προεκλογική μάχη

Ο ρόλος της τρίτης γυναίκας του και της κόρης του στην προσπάθειά του να λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρατεύει τα μεγάλα... «όπλα» στην προεκλογική μάχη
Τα μεγάλα όπλα του επιστρατεύει ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Ντόναλντ Τραμπ, για να λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα "Washington Post", το φαβορί των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα δήλωσε ότι, πλέον περνά στην δεύτερη φάση της προεκλογικής του εκστρατείας κι ότι εντός ολίγων ημερών θα προβληθούν από την "μικρή οθόνη" των ΗΠΑ τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ με τις καλύτερες ατάκες του Αμερικανικού Μίδα. 

Κλείσιμο
Ο Αμερικανός μεγιστάνας του real estate φαίνεται να το έχει πάρει "ζεστά" αφού στην προεκλογική μάχη ρίχνει ακόμα και την 45χρονη σύζυγό του,  Μελάνια, παρά το γεγονός ότι το προφίλ της δεν ταιριάζει με αυτό της "Πρώτης Κυρίας". Η Μελάνια, η τρίτη σύζυγός του Τραμπ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Μπάρον, υπήρξε μοντέλο. Το 2000 πόζαρε με περιβολή Εύας για το βρετανικό περιοδικό "GQ".

Εκτός από τη Μελάνια, ο Τραμπ ζήτησε και από την καλλίπυγη κόρη του, Ιβάνκα, να τον βοηθήσει. Οι δύο αιθέριες υπάρξεις θα προσπαθήσουν κυρίως να γεφυρώσουν το χάσμα που δημιούργησε ο Τραμπ με το γυναικείο φύλο. Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίζεται ότι δεν έχει προσλάβει επικοινωνιολόγους, ωστόσο, όποιοι βρίσκονται δίπλα του φαίνεται να τον συμβούλευσαν ότι θα πρέπει να κάνει... άνοιγμα στις γυναίκες καθώς τα διόλου κολακευτικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς σε εκπροσώπους του ωραίου φύλου, θα του στοιχίσουν σε ψήφους.

Για το λόγο αυτό, Μελάνια και Ιβάνκα αναλαμβάνουν δράση σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ με το ωραίο φύλο. Τις προσεχείς ημέρες, οι δύο ωραίες κυρίες θα κάνουν δημόσιες εμφανίσεις στις ΗΠΑ μιλώντας για θέματα υγείας. Σύζυγος και κόρη θα προσπαθήσουν να αλιεύσουν ψήφους γυναικών αφού ο Τραμπ με τα σεξιστικά του σχόλια, έχει προκαλέσει την δυσφορία πολλών γυναικών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι τώρα, ήταν αξιοσημείωτη η σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία της 45χρονης Μελάνια στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της. Η μοναδική επίσημη εμφάνισή της με τον Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο ήταν σε μια... φωτογραφία, όταν ο 69χρονος σύζυγός της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης