Γιατί τα παιδιά του πρώην ιδιοκτήτη του Sotheby's πέταξαν την χήρα του στο πεζοδρόμιο;

Γιατί τα παιδιά του πρώην ιδιοκτήτη του Sotheby's πέταξαν την χήρα του στο πεζοδρόμιο;

Τα τρία παιδιά του δισεκατομμυριούχου, Alferd Taubman, άφησαν την δεύτερη σύζυγό του, έξω από το διαμέρισμα της οικογένειας, στο Λονδίνο μαζί με τις δέκα βαλίτσες της

Γιατί τα παιδιά του πρώην ιδιοκτήτη του Sotheby's πέταξαν την χήρα του στο πεζοδρόμιο;
Δύο πίνακες αξίας πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, που ανήκαν στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Alferd Taubman, πρώην ιδιοκτήτη του Οίκου Sotheby's, ήταν η αιτία που τα τρία παιδιά του, από πρώτο γάμο, κλείδωσαν έξω από το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στο Μέιφερ του Λονδίνου, την χήρα του, Judy Traubman.

Κλείσιμο


Έξαλλη, η 70χρονη γυναίκα παρέμεινε επί οκτώ ώρες με δέκα βαλίτσες σε πεζοδρόμιο της πολυτελούς συνοικίας του Λονδίνου, αφού, λίγο μετά την άφιξή της στη βρετανική πρωτεύουσα, από την Νέα Υόρκη, βρήκε την κλειδαριά του διαμερίσματος, στο οποίο διέμενε με τον 92χρονο σύζυγό της, αλλαγμένη, ενώ ο φρουρός ασφαλείας του κτηρίου της έδειξε την πόρτα της εξόδου.



Η Judy Taubman, πρώην Μις Ισραήλ, γνωρίστηκε πριν 33 χρόνια με τον μεγιστάνα ακινήτων στον Οίκο Christie's του Λονδίνου, όπου εκείνη εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ. Ο Alferd Taubman πέθανε τον Απρίλιο του 2015 αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη περιουσία στην οποία περιλαμβάνονται και έργα Τέχνης ανυπολόγιστης αξίας, σύμφωνα με δηλώσεις της συζύγου του στον βρετανικό Τύπο.



Όμως, τα τρία παιδιά του Taubman από τον πρώτο του γάμο, ο Gayle 64 ετών, ο Robert 62 ετών και ο William 57 ετών, κάλεσαν κλειδαρά και άφησαν έξω από το διαμέρισμα της οικογένειας στο Λονδίνο την έξαλλη χήρα του, αφού μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα υπήρχαν δύο πίνακες αξίας 540.000 ευρώ, τους οποίους οι τρεις γιοι του εκλιπόντος αποφάσισαν να δώσουν σε δημοπρασία, ενώ η χήρα του Taubman, δεν επιθυμούσε να δοθούν οι πίνακες, κατά την περίοδο που εκείνη θα διέμενε στο διαμέρισμα.

Η ίδια δήλωσε, ότι σύμφωνα με την διαθήκη του συζύγου της, το διαμέρισμα στο Λονδίνο της ανήκει, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μέχρι να μοιραστεί η περιουσία του δισεκατομμυριούχου Αμερικανού, τον έλεγχο έχουν τα τρία παιδιά του.

Μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με την χήρα του Taubman και τα παιδιά του, πέρασαν συνολικά οκτώ ώρες, ενώ εκείνη παρέμενε με δέκα βαλίτσες στο πεζοδρόμιο. Η είσοδος της επετράπη μόνο, όταν υπάλληλοι του Οίκου Sotheby's απομάκρυναν τους πίνακες από το διαμέρισμα, ενώ η οργισμένη χήρα δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, ότι «ο σύζυγός της θα έκλαιγε, αν γνώριζε τι είχε συμβεί» και συμπλήρωσε ότι παραχώρησε τον έλεγχο της περιουσίας στα τρία παιδιά του, επειδή τους είχε μεγάλη εμπιστοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης