Έβγαλε φωτογραφία με τον νεκρό άντρα της για να αποτρέψει τον εθισμό στα ναρκωτικά

Έβγαλε φωτογραφία με τον νεκρό άντρα της για να αποτρέψει τον εθισμό στα ναρκωτικά

Η Εύα Χόλαντ, από το Οχάιο, έχασε τον σύζυγό της από υπερβολική δόση ηρωίνης - Πώς προσπάθησε να δώσει ένα «μάθημα» στους χρήστες ναρκωτικών;

Έβγαλε φωτογραφία με τον νεκρό άντρα της για να αποτρέψει τον εθισμό στα ναρκωτικά
Σοκ προκάλεσε μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία με εκείνη και τα δυο παιδιά της να χαμογελούν δίπλα στο φέρετρο με τον νεκρό σύζυγό της. 

Ο 26χρονος Μάικ Σετλς πέθανε μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης και με την επίμαχη φωτογραφία η γυναίκα του, Εύα Χόλαντ, προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε άλλους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Κλείσιμο


Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα: «Είμαι σίγουρη πως η φωτογραφία αυτή θα κάνει πολλούς να αισθανθούν άβολα, μπορεί ακόμα και να εκνευρίσει κάποιους, αλλά ο βασικός λόγος που την έβγαλα ήταν για να δείξω την πραγματικότητα του εθισμού. Αν δεν επιλέγεις την απεξάρτηση κάθε μέρα, αυτή είναι η μόνη διέξοδος για σένα». 



Ο σύζυγος της Χόλαντ και πατέρας των δυο παιδιών της, είχε απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά μετά από έναν πονόδοντο, ξεκίνησε με κάποια παυσίπονα που τον οδήγησαν πίσω στον εθισμό, όπως έγραψε η ίδια. Ακόμα συμπλήρωσε πως: «Μπορούσε να το αποτρέψει, δεν χρειαζόταν να γίνει έτσι, αλλά με μία λάθος απόφαση κατέστρεψε την οικογένειά του. Ξέρω πως πολλοί άνθρωποι θα ταραχτούν. Το δημοσιοποιώ γιατί κρύβοντας τέτοια γεγονότα απλά αφήνεις την επιδημία να εξαπλώνεται. Η σκληρή αλήθεια είναι πως η ηρωίνη σκοτώνει. Μπορεί να πιστεύεις πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε σένα ποτέ, αλλά αυτό πίστευε και ο Μάικ».

Η Χόλαντ δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία με κέντρα απεξάρτησης, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το να μιλάς για το πρόβλημα, πραγματικά βοηθάει. Κάποιοι άνθρωποι μου είπαν ότι η ιστορία του άντρα μου τους βοήθησε να σταματήσουν τη χρήση ή ότι τους ενίσχυσε το κίνητρο για να μείνουν καθαροί. Έστω, κι αν είναι για μόνο μια μέρα, μπορεί να σώσει ζωές».



Μιλώντας για τον 26χρονο σύζυγό της, η χήρα του Σελτς εξήγησε πως ο εθισμός του ξεκίνησε όταν ήταν ήδη ζευγάρι. Όπως η ίδια σχολίασε: «Ήμασταν μαζί για 11 χρόνια. Ήμουν εκεί όταν όλο αυτό ξεκίνησε. Ήξερα τι ήθελε από τη ζωή του, όλες του τις ελπίδες και όλα του τα όνειρα. Δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι η ζωή του θα κατέληγε έτσι. Κάποτε ήταν τόσο χαρούμενος και γεμάτος ζωή. Ήταν σπουδαίος γιος, αδερφός, φίλος και, κυρίως, ήταν καταπληκτικός πατέρας. Αγαπούσε τα παιδιά περισσότερο από οτιδήποτε. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε, μερικές φορές η ζωή γίνεται σκληρή και παίρνουμε λάθος αποφάσεις. Ο εθισμός του ξεκίνησε από κάποια παυσίπονα και κατέληξε στην ηρωίνη».

Η οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο «μοιράστηκε» στο Facebook πάνω από 250.000 φορές, ενώ απέσπασε περίπου 100 σχόλια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης