Ο Πούτιν χορήγησε την ρωσική υπηκοότητα στον πρωταθλητή της πυγμαχίας Ρόι Τζόουνς

Ο Πούτιν χορήγησε την ρωσική υπηκοότητα στον πρωταθλητή της πυγμαχίας Ρόι Τζόουνς

Ο βετεράνος πυγμάχος, εδώ και χρόνια, δηλώνει λάτρης της Ρωσίας - Γιατί ζήτησε την ρωσική υπηκοότητα και ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια;

Ο Πούτιν χορήγησε την ρωσική υπηκοότητα στον πρωταθλητή της πυγμαχίας Ρόι Τζόουνς
Ρώσος πολίτης είναι επίσημα από σήμερα ο βετεράνος Αμερικανός πυγμάχος, Ρόι Τζόουνς τζούνιορ, που ανέκαθεν δήλωνε λάτρης της Ρωσίας.

Η απόφαση της κυβέρνησης του Βλαντιμίρ Πούτιν να χορηγήσει την ρωσική υπηκοότητα στον για πολλούς «καλύτερο πυγμάχο στον κόσμο», δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου επισφραγίζοντας έτσι το αποτέλεσμα της συζήτησης μεταξύ του Πούτιν και του 46χρονου πυγμάχου, στην Κριμαία, τον περασμένο μήνα, όταν πίνοντας μαζί το τσάι τους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής εκμυστηρεύτηκε στον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, ότι σκοπεύει να ζήσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη Ρωσία.

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια εκείνης της συνάντησης ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε στον Ρόι Τζόουνς ότι η ρωσική υπηκοότητα θα τον διευκόλυνε, αν σκόπευε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στη Ρωσία.



Μετά την επίσημη δημοσίευση της απόφασης του Κρεμλίνου για την χορήγηση της ρωσικής υπηκοότητας στον Αμερικανό πυγμάχο, ο ίδιος μίλησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων R- Sport και υποστήριξε ότι ελπίζει να λειτουργήσει σαν «γέφυρα» στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας, ενώ συμπλήρωσε, ότι θα ανοίξει σχολές πυγμαχίας στη χώρα, θα εργαστεί ως εκπαιδευτής για Ρώσους πυγμάχους και θα ασχοληθεί ταυτόχρονα με την καριέρα του ως ράπερ.



Ο Ρόι Τζόουνς τζούνιορ ανέφερε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι έχει στόχο να μάθει την ρωσική γλώσσα σύντομα και υποστήριξε ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μιλά ρωσικά τόσο καλά, που οι άνθρωποι στην Ρωσία θα τον κατανοούν χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης