Βίντεο: Η «Siri» της Apple απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο!

Βίντεο: Η «Siri» της Apple απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο!

Κι όμως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρούσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ και την ώρα που ήταν έτοιμος να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα πυρηνικά του Ιράν, η «Siri» έκανε μια... δυναμική παράβαση

Βίντεο: Η «Siri» της Apple απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο!
Αμηχανία αλλά και πολλά γέλια κατάφερε να προκαλέσει στον Λευκό Οίκο η «Siri», η φωνητική βοηθός της Apple.

Κι όμως, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρούσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ και την ώρα που ήταν έτοιμος να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα πυρηνικά του Ιράν, η «Siri» έκανε μια... δυναμική παράβαση.

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Έρνεστ σχετικά με το αν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν αναστατωμένος λόγω της προσπάθειας των Ρεπουμπλικάνων να μπλοκάρουν τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το γεγονός ότι ούτε ένας δεν στήριξε την προσπάθεια του Αμερικανού προέδρου, αντί για τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου ακούστηκε η ψηφιακή φωνή της «Siri» από το βάθος της αίθουσας να λέει: «Συγγνώμη, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλετε να αλλάξω».

Αμέσως, ο Έρνεστ ξέσπασε σε γέλια, όπως και όλοι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης