Σχέδιο για δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ από τζιχαντιστές;

Σχέδιο για δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ από τζιχαντιστές;

Δημοσίευμα της Daily Mail, επικαλείται «πηγές» της εφημερίδας για επικείμενο σχέδιο επίθεσης στην βασίλισσα - Τι λέει εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας;

Σχέδιο για δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ από τζιχαντιστές;
Σχέδιο για δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ έχει καταστρώσει το Ισλαμικό Κράτος και η εκτέλεσή του θα πραγματοποιηθεί από Βρετανούς τζιχαντιστές το επόμενο Σάββατο, κατά την διάρκεια των εορτασμών για την λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Κλείσιμο


Την σχετική είδηση αναφέρει η εφημερίδα Mail της Κυριακής, η οποία επικαλείται πηγές της και αναφέρει ότι Βρετανοί τζιχαντιστές έχουν καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της βασίλισσας Ελισάβετ, κατά την συμμετοχή της ίδιας και μελών της βασιλικής οικογένειας, στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Αυγούστου, με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από την λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Το δημοσίευμα υποστήριξε ότι τρομοκράτες θα τοποθετήσουν βόμβα στο κεντρικό Λονδίνο, όπου χιλιάδες πολίτες θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για την 70η επέτειο της νίκης εναντίον της Ιαπωνίας.



Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, αλλά εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε: «Αν και το επίπεδο απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο από την διεθνή τρομοκρατία παραμένει σοβαρό, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι επανεξετάζουμε διαρκώς τα μέτρα ασφαλείας για τις δημόσιες εκδηλώσεις, λαμβάνοντας υπόψη μας συγκεκριμένες πληροφορίες και τις ευρύτερες απειλές που υπάρχουν».

Η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα παρακολουθήσουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη παράδοση των Ιαπώνων στις 15 Αυγούστου του 1945 με διάγγελμα του αυτοκράτορα Χιροχίτο. Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου θα παρακολουθήσουν λειτουργία στον ναό St Martin-in-the-Fields, στο κεντρικό Λονδίνο, μαζί με βετεράνους του πολέμου και πρώην αιχμαλώτους πολέμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης