Βίντεο: Τετράχρονη καρκινοπαθής «παντρεύεται» τον αγαπημένο της νοσοκόμο

Βίντεο: Τετράχρονη καρκινοπαθής «παντρεύεται» τον αγαπημένο της νοσοκόμο

Η μόλις τεσσάρων ετών Abby νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, καθώς πάσχει από λευχαιμία - Η επιθυμία της να κάνει «τον γάμο των ονείρων της» με τον νοσοκόμο που την φροντίζει έγινε πραγματικότητα και συγκίνησε τους χρήστες στο διαδίκτυο

Βίντεο: Τετράχρονη καρκινοπαθής «παντρεύεται» τον αγαπημένο της νοσοκόμο
Η μικρούλα Abby είναι τεσσάρων ετών και πάσχει από λευχαιμία. Νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Albany της Νέας Υόρκης και υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά, όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει όνειρα.

Κλείσιμο


Πριν μία εβδομάδα η μικρή ζήτησε από την μητέρα της να την φροντίζει ο αγαπημένος της νοσοκόμος, Matt Hicling και παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να τον παντρευτεί! Το προσωπικό του νοσοκομείου ετοίμασε την τελετή του γάμου σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, το ανθοπωλείο της γειτονιάς προσέφερε αφιλοκερδώς τα λουλούδια για την τελετή και η μικρή νύφη φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και ήταν έτοιμη για τον «γάμο».

Η μητέρα της «νύφης» την συνόδευσε σε έναν διάδρομο γεμάτο ροδοπέταλα μέχρι το δωμάτιο, όπου έγινε η τελετή, η νύφη κρατούσε μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και ο γαμπρός φορούσε ένα κομψό σμόκιν. Μετά την τέλεση του «μυστηρίου» ένα μίνι ροζ αυτοκίνητο με την επιγραφή «just married» περίμενε για να οδηγήσει το ζευγάρι στη νέα του ζωή.

Το βίντεο με την τέλεση του «γάμου» έγινε viral στο διαδίκτυο με πάνω από είκοσι εκατομμύρια θεάσεις μέσα σε μία εβδομάδα!

Ο Matt έγραψε στο facebook: «Η ασθενής μας μου ζήτησε δειλά να την παντρευτώ. Δεν δίστασα να πω «ναι», την πήρα μια τεράστια αγκαλιά και σφράγισα την υπόσχεσή μου με τις βέρες που πέρασα στα δάχτυλά μας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης