Αγγλία: Έκαναν επίθεση σε έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλλει - Συνελήφθη ο πρώην της

Αγγλία: Έκαναν επίθεση σε έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλλει - Συνελήφθη ο πρώην της

Η γυναίκα δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να αποβάλλει - Ο συλληφθείς είναι ο πρώην σύντροφός της - Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Αγγλία: Έκαναν επίθεση σε έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλλει - Συνελήφθη ο πρώην της
Ένας 21χρονος, βοηθός καθηγητή φαίνεται πως είναι, ο ένας από τους δυο ανθρώπους που αναζητά η αστυνομία, για την απάνθρωπη επίθεση που δέχτηκε μια 21χρονη, έγκυος, με αποτέλεσμα να αποβάλλει.

Ο Κέβιν Γουίλσον, πρώην σύντροφος της Μάλορι Μπαντάλα, κατηγορείται ως ο κύριος υπαίτιος για το θάνατο του εμβρύου, όπως και για το γεγονός πως η 21χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έχασε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αίματος.

Κλείσιμο
Ήταν 32 εβδομάδων έγκυος, όταν δυο άντρες, φορώντας κράνη, της επιτέθηκαν άνανδρα και τη χτύπησαν αποκλειστικά στην κοιλιακή χώρα, κάτι που σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αποκαλύπτει πως είχαν μοναδικό σκοπό να βλάψουν το έμβρυο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην ακροαματική διαδικασία, που διεξήχθη την Πέμπτη, ο Γουίλσον και η Μπαντάλα, είχαν γνωριστεί πέντε χρόνια πριν το θλιβερό περιστατικό της Δευτέρας. 

Επιστολή συγγνώμης εστάλη από υπηρεσία ασθενοφόρων, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να στείλει όχημα άμεσα στο σημείο της επίθεσης, με αποτέλεσμα η 21χρονη γυναίκα να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τη μετέφεραν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές αναζητούν ένα δεύτερο άντρα, που εμπλέκεται στην επίθεση, αλλά λόγω έλλειψης ικανοποιητικών στοιχείων, έχει ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών σε περίπτωση που κάποιος είδε κάτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης