Πλημμύρες στην Τιφλίδα: Λευκή τίγρης που το έσκασε, σκότωσε άντρα!

Πλημμύρες στην Τιφλίδα: Λευκή τίγρης που το έσκασε, σκότωσε άντρα!

Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των άγριων ζώων που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα στους δρόμους της πόλης, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που κατέστρεψαν τον ζωολογικό κήπο

Πλημμύρες στην Τιφλίδα: Λευκή τίγρης που το έσκασε, σκότωσε άντρα!
Αυτό που φοβόντουσαν οι αρχές της Γεωργίας, συνέβη τελικά: Ένα από τα άγρια ζώα που το έσκασαν το περασμένο Σάββατο από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας, συγκεκριμένα μια λευκή τίγρης, επιτέθηκε και σκότωσε έναν άντρα.

Την είδηση μεταδέδωσε αρχικά το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ενώ υπήρξε σύγχυση για το αν επρόκειτο για λιοντάρι ή τίγρη, όμως αργότερα η αρμόδια υπηρεσία της χώρας ενημέρωσε πως την επίθεση έκανε μια από τις λευκές τίγρεις του κήπου. 

Κλείσιμο
Δεκάδες άγρια ζώα το έσκασαν από τον ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας τη νύχτα του Σαββάτου, όταν καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές. Οι υποδομές του κήπου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με αποτέλεσμα να το σκάσουν από τα κλουβιά τους λιοντάρια, τίγρεις, ιπποπόταμοι, αρκούδες, κροκόδειλοι και λύκοι και να κυκλοφορούν έκτοτε στους δρόμους της πόλης.

Οι αρχές κατόρθωσαν να αιχμαλωτίσουν ή και να σκοτώσουν πολλά από τα ζώα εκείνα, αλλά ποτέ δεν έγινε δυνατό να περισυλλεχθούν όλα.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης