Φωτογραφίες: Ιπποπόταμοι, λιοντάρια και κροκόδειλοι στους δρόμους της Τιφλίδας!

Φωτογραφίες: Ιπποπόταμοι, λιοντάρια και κροκόδειλοι στους δρόμους της Τιφλίδας!

Οι καταρρακτώδεις βροχές κατέστρεψαν τον ζωολογικό κήπο της πόλης, με αποτέλεσμα τα άγρια ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα - Πολλά σκοτώθηκαν από τους υπευθύνους στην προσπάθειά τους να τα αιχμαλωτίσουν, αλλά αρκετά ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους

Φωτογραφίες: Ιπποπόταμοι, λιοντάρια και κροκόδειλοι στους δρόμους της Τιφλίδας!
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και η τύχη πολλών άλλων αγνοείται μετά τις μεγάλες πλημμύρες στην Τιφλίδα που κατέστρεψαν εν μέρει τον ζωολογικό κήπο, με αποτέλεσμα λιοντάρια, τίγρεις και ιπποπόταμοι να απελευθερωθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γεωργίας.

Οι αρχές κάλεσαν σήμερα τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ η αναζήτηση των άγριων ζώων συνεχιζόταν τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Κλείσιμο


«Περίπου 20 λύκοι, οκτώ λιοντάρια, λευκές τίγρεις, τσακάλια, ιαγουάροι σκοτώθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις ή αγνοούνται. Μόνο τρεις από τους 17 πιγκουίνους μας κατέστη δυνατό να διασωθούν», δήλωσε η εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου στην Τιφλίδα Μζία Σαρασίντζε.



Εικόνες που μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο Rustavi 2 δείχνουν έναν ιπποπόταμο να κολυμπάει στους πλημμυρισμένους δρόμους στο κέντρο του Τμπιλίσι, ενώ διασώστες προσπαθούν να συλλάβουν το ζώο χρησιμοποιώντας τουφέκια με ηρεμιστικά βέλη. Άλλες εικόνες που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αλιγάτορα να πλατσουρίζει σ' ένα πάρκινγκ ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μια αρκούδα να έχει κουρνιάσει πάνω σ' ένα κλιματιστικό στον τοίχο μιας πολυκατοικίας.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης